B L I T Z

Pupat fundul președintelui

Iuri Șevciuc, liderul trupei ruse de muzică rock „DDT ”, în timpul unui concert desfășurat în orașul Ufu a anunțat de pe scenă în fața publicului: Patria nu este fundul președintelui pentru pupat. Patria, prieteni, nu este fundul președintelui care trebuie pupat. Patria ar trebui văzută în cetățenii de rând și nu în dictator și în anturajul său politic. Patria este o bunică de la gară care vinde cartofi. Aceasta este patria!”, spune el. În cântecul intitulat „Love”, Iuri Șevcenco dă vina pe politicieni pentru războiul din Ucraina, pe care îi numește „dependenți de droguri de război”. Chiar dacă la noi nu este război, oare câți politicieni, câte posturi de televiziune și ONG-uri nu pupă, chipurile „piața independenței”, care de fapt este fundul președintelui. Vi-l amintiți pe Tinel Gheorghe, care ani de zile a pupat la Băsescu și apoi a trecut la Iohannis, de nu aveai loc de el seară de seară la televizor! Acum, când a făcut alergie la pupat funduri s-a dat la o parte și tace mâlc la Ministerul Agriculturii. Acum îl pupă pe ministrul Chesnoiu. Cine-i generalul, cine-i generalul, urla Ludovic Orban când trebuia ales Iohannis și gloata răspundea: Iohannis , Iohannis. Un alt pupăcios este Rareș Bogdan, care justifica lipsa lui Iohannis de la Congresul PNL prin faptul că este extrem de preocupat de situația geopolitică, geostrategică, că este în plină activitate și se ocupă de problemele României. Și Iohannis, bine mersi, era cu doamna la Sibiu, la biserică. Asta e, fiecare cu fundul și pupatul lui. Așa îl pupau și pe Băsescu și acum îl scuipă.

CTP-ul atotștiutor

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, atotștiuor, omul perfect cu rânjet de fiară înrăită, în emisiunea intitulată „Cap limpede” de la Digi 24 îi taxează pe cei care au un discurs prorus și naționalist și care se exprimă împotriva ujutorării Ucrainei pe motiv că în decursul istoriei ar fi lezat interesele românilor. Și bine face. Dar să se informeze atunci când Zelenski este disprețuit pentru că este evreu. „Dacă le-aș spune, așa, într-o discuție care nu va avea loc niciodată: dar știți pe cine chema Zelenski? Numele ăsta, Zelenski, stimabililor românași, românii tari? Numele real al lui Corneliu Zelea Codreanu este Corneliu Zelenski. Românul absolut, Zelea Codreanu”, a declarat CTP. Măi, cap limpede! Nu te mai da așa mare știutor de toate. Iată ce declara în ianuarie 2021 dr Aurel Vainer, președintele de onoare al Federației Comunităților Evreiești din România: „ Zelea Codreanu se numea de fapt Corneliu Zelinski și era de origini poloneze”. Ai auzit, domnule CTP?Zelinski, nu Zelenski. Limezește-ți capul și nu te mai da plantă SF.

De la Darwin la Adam și Eva

Autoritățile de sănătate din Spania consideră că noile cazuri de Variola maimuței, boală care se extinde în Europa în mai multe state, sunt legate de o petrecere gay de lângă Madrid și un eveniment din insulele Canare care au atras mii de oameni. La un alt festival din Belgia, grupul de evaluare a riscurilor răspândirii acestui virus a informat că variola maimuței are o perioadă de incubație de 5 până la 21 de zile și toți trebuie să fie vigilenți în cele 3 săptămâni după ultimul contact. Dacă observați vezicule sau răni neobișnuite trebuie să mergeți la unitatea de urgență a unui spital. Iată cum ne aducem aminte de ce am învățat la școală prin Teoria lui Darwin, că omul se trage din maimuță. Așadar, concluzia ar fi că cine se trage din maimuță capătă variola iar cine se trage din Adam și Eva este imun!

Gheorghe Marinel

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved