B L I T Z

Ipocrizie orbanistă

După cheful care a avut loc în sediul guvernului, unde s-au încălcat toate regulile impuse, Orban crede că cetățenii au uitat ce au văzut la televizor și fără lipsă de respect și nespălat pe față iese la rampă și ne amenință că ar decide prelungirea stării de alertă. Probabil are de gând să pună de un chef și în prelungire… prelungit până dimineața. Iată ce poate să spună: „După numărul de cazuri din ultimele zile, dacă astăzi ar trebui să iau decizia cu privire la prelungirea stării de alertă, pentru mâine, aș propune prelungirea și aș decide acest lucru. Rămân, totuși, încrezător, optimist, fac din nou apel la oameni să nu asculte glasurile de sirenă ale celor care spun să nu respecte regulile, care îi instigă efectiv să nu se ferească de acest pericol care există”. Păi, sirena, trompeta, clarinetul, mandolina vin din guvern. Nu ai făcut tu chef fără să respecți nicio regulă și apoi, nu mai târziu decât pe 3 iulie ai instigat pe toate posturile de televiziune ca cetățenii să nu respecte deciziile Curții Constituționale? Hai, mai trage un trabuc, bea un pahar cu whisky și treci la prelungirea stării în care te afli.

Rareș Bogdan a primit titlul de „Idiotul săptămânii ”

Domnule Tinel Gheorghe! Dacă tot nu vreți să răspundeți la întrebările noastre și nici să comentați ceva despre încălcarea legii de către premier și Rareș Bogdan, iată că vă bagă în seamă presa britanică. Preacuratul și preacinstitul Rareș Bogdan va adăuga la batista de la buzunarul hainei un premiu. Publicația engleză „Media Power Monitor” a acordat acestuia titlul de „Idiotul săptămânii”, motivând în felul următor: „Rareș Bogdan, europarlamentar din România, a câștigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii”. Deși petrecerile mari sunt intrerzise oficial iar autoritățile cer insistent oamenilor să evite aglomerația deoarece numărul cazurilor Covid -19 crește din nou în România, Bogdan a reunit peste 100 de persoane pentru a sărbători ziua fiicei sale. Ziarul „Libertatea” a filmat cheful cu o dronă și din imagini se vede cum au dansat și s-au amestecat unul lângă celălalt.” Contactat, Rareș Bogdan a spus că nu are remușcări. Dumneavoastră aveți remușcări, domnule Tinel? Apropo! De ce nu ați introdus în mărețul program de relansare a economiei și Pasajul de la Drajna, sau, deja a fost construit și nu știm noi ?

Băsescu, în stare normală vrea stare de urgență

Domnule Constantin Popa, aduceți-i de urgență lui Petrov whisky, gheață și o frapieră, că de turnat își toarnă singur. Vorba lui Tudor Gheorghe: „Au înnebunit salcâmii”!. Băsescu, după ce s-a trezit din emisiunea de la Digi 24, tot aici, dar în stare normală, vrea stare de de urgență. Chelner, urgent la mine! „Trebuie să rămânem la starea de urgență prin decret. Nici măcar cele mai civilizate țări n-au reușit să rezolve problema prin autoizolare. Uitați-vă cum arată parlamentul. Sunt incapabili.”, a spus Traian. Hai, măi băieți, ce faceți, v-am spus să vă mișcați urgent, aduceți și lăutari și pe Udrea, dacă poate veni, că mi-e dor de aia mică.

Gheorghe Marinel


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved