B L I T Z

 

Vlad Voiculescu uitucul

După incendiul de la „Colectiv”, Iohannis declara că a trebuit să moară oameni ca să plece guvernul Ponta. Acum, după incendiul de la „ Institutul Balș”, nu mai cere să plece guvernul, în schimb, preocupat de reforma din sănătate, după ce a vizitat urmele incendiului a luat cele mai dure măsuri: și-a luat schiurile, costumul, casca și liota de sepepiști și a plecat urgent la schi la Păltiniș, ca nu cumva să nu mai apuce zăpadă. Au urmat proteste care cer demisia guvernului și a lui Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății. Prin declarații halucinante acesta a afirmat că în sănătate rămân bani necheltuiți iar în spitale sunt oameni numiți politic. Deci, politicienii pesediști sunt de vină. Când a fost ministrul sănătății în guvernul Cioloș a uitat să spună că nu a cheltuit toți banii alocați sănătății, el fiind tehnocrat. Acum, a fost pus politic și uită că e membru USR-PLUS. Simplu: Demisia!

Cîțu – Cîțu, treci acasă!

Teama provocată de Covid-19 a golit farmaciile veterinare de Ivermectină. În Las Vegas se utilizează deja acest medicament, iar în Slovacia și Macedonia guvernele au aprobat folosirea lui. Gurile rele spun că cei care iau Ivermectină, precum Marius Tucă, o fac preventiv ca să nu ia râie sau alți paraziți din spitale în caz că se îmbolnăvesc și trebuie să se interneze. Alții spun că la câini se dau pastilele în chiftea și ar fi un avantaj că ar scuti o masă de bani dacă trebuie să ia 7 pastile. De când cu austeritatea,stăpânii își cheamă cățeii cu Cîțu- Cîțu, treci acasă !

O pensionară de lux în Guvernul Câțu

USR-PLUS își aduce oamenii săi în diverse funcții cheie în cadrul ministerelor pe criterii de competență. În România normală a lui Iohannis. În 2016, Irina Alexe a iscat un adevărat scandal când s-a aflat că s-a pensionat la vârsta de doar de 42 de ani cu o pensie de 13.000 de lei. Iată că acum, aceasta revine în guvern la propunerea USR-PLUS pe care o readuce la conducerea Ministerului de Interne în funcția de secretar de stat – aceeași funcție deținută în 2016. În timp ce pensiile nu se majorează, doamna secretar de stat va beneficia pe lângă pensie și de un salariu… confidențial. În „Romââânia normaaală”.

Gheorghe Marinel


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved