Avocatul Daniel Ionașcu, prezent la lansarea candidaturii avocatului Octavian Donose la Primăria Slobozia

 

Avocatul Octavian Donose și-a lansat astăzi, 5 august, candidatura la Primăria municipiului Slobozia. Evenimentul a avut loc în fața sediului de partid situat lângă Tribunalul Ialomița și în prezența avocatului Daniel Ionașcu, președintele Partidului Puterii Umaniste (Social Liberale). Alături de candidatul Donose s-au aflat câțiva colegi de breaslă din Baroul Ialomița, câțiva foști liberali care i s-au alăturat acestuia, precum și numeroși membri și simpatizanți ai formațiunii politice.

Astăzi îmi lansez în mod oficial candidatura la Primăria municipiului Slobozia și am alături de mine o parte din echipa cu care pornesc pe acest drum, precum și câțiva dintre candidații la Consiliul local. Poate vă întrebați de ce am ales să intru în această cursă? Ei bine, pentru că sunt profund dezamăgit de tot ce s-a întâmplat în municipiul nostru reședință de județ în toți acești ani. Pentru că este nevoie de o altă viziune și pentru că avem nevoie de soluții reale pentru toate problemele cu care astăzi se confruntă municipalitatea”, a precizat av. Octavian Donose în deschiderea evenimentului.

În același context, av. Ionașcu, președintele PPU (Social-Liberal), și-a declarat deschis sprijinul pentru colegul său, criticând în același timp „acțiunea primarului împotriva abuzurilor unei administrații împotriva cetățeanului”, cu referire aici la primarul Adrian Mocioniu.

Este o onoare și un motiv de bucurie să vă fiu astăzi alături și să vă spun că Slobozia, prin candidatura domnului avocat Octavian Donose, în mod evident, are un câștig imens. Așa cum îl cunosc, știu sigur că se va bate pentru rezolvarea problemelor cetățenilor, și, în mod evident, va câștiga (…) Eu voi fi lângă el și el lângă mine în tot ce înseamnă acțiunea primarului împotriva abuzurilor unei administrații împotriva cetățeanului. Un aspect este fundamental, trăim într-o societate conștientă de valorile pe care le are dacă un om este liber, dacă unui om care are drepturi îi sunt respectate acestea. Nimeni nu poate valorifica acest lucru mai bine decât un avocat. Degringolada clasei politice neștiutoare de legislație duce la anomalii așa cum le vedem astăzi. Prezența unui avocat, a unui om care cunoaște, a unui om care a avut și are o activitate consistentă în materie juridică și care cunoaște problemele oamenilor, știe cum se aplică legea (…) Eu am văzut la colegul meu tăria și dăruirea cu care se bate în instanță, priceperea cu care o face, tăria de caracter de a spune adevărul, de a se lupta pentru adevăr și pentru oameni”, a precizat Daniel Ionașcu, președintele PPU (Social-Liberal).

Acesta a mai vorbit despre o Slobozie europeană, în care oamenii să se simtă cu adevărat ca fiind la ei acasă, și despre apărarea intereselor cetățeanului și depre faptul că Donose poate fi primarul cel mai potrivit pentru a o face. În fața cui?

În fața abuzurilor de orice fel, dar mai cu seamă pentru drepturile și ceea ce înseamnă o administrație formată din oameni sinceri și competenți care au un singur scop: de a arăta că se poate face ce e mai bine, iar Slobozia nu trebuie să devină doar europeană, trebuie să fie locul pe care noi îl numim acasă, pe care oamenii îl numesc acasă (…) Dincolo de promisiunea de a fi lângă dvs ori de câte ori îmi veți solicita, de-a fi lângă dvs cu prietenie așa cum a fost până acum, de-a fi împreună într-o luptă pentru ceea ce înseamnă mai binele nostru ca oameni. Putem face o echipă frumoasă în așa fel încât Slobozia să fie câștigată și trăiesc bucuria câștigului de a lucra cu dvs în echipă. Dumnezeu să ne ajute! Dumnezeu să vă ajute! Dumnezeu să binecuvânteze Slobozia! Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a mai spus Daniel Ionașcu în încheierea discursului său.

Octavian Donose are lista completă de candidaturi pentru Consiliul local Slobozia și a reușit să strângă numărul de semnături necesar depunerii candidaturii sale, însă a susținut că are o ambiție personală, aceea de a depăși o mie de semnături pe care, de altfel, mai spune că le-a obținut cu ușurință, ceea ce înseamnă că oamenii sunt deschiși la a avea în fruntea comunității un tânăr cu viziune, care cunoaște legislație și care poate apăra interesele cetățeanului în slujba căruia se va afla, așa cum se întâmplă și în instanță.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved