Autonomia secuiască, diversiune menită să-l scoată salvator pe Kim Johannes Un

Cînd simte miros de sînge, Kim Johannes Un atacă! Chit că se face întotdeauna de ocară! De data asta, în maghiară, nervos, nu glumă, batjocorind limba noastră cea română. În capul lui, prostia dă cu capul de ea însăşi. Asta se întîmplă dacă ia meditaţii de la Turcan, Anisie şi Orban. În plus, suferă de relaxare precoce. Atît de relaxat e în starea de urgenţă, încît a dat iar în nebuneala lui electorală, turnînd gaz pe focul unei imaginare dispute româno-maghiare. Din punct de vedere politic, Kim Johannes Un a făcut ziua de 29 aprilie cea mai jegoasă zi a mandatului său. Cel mai dezastruos preşedinte al României este aspru criticat în presa din Franţa şi Anglia. Minciuna cu experimentul pe seama elevilor francezi, de care s-a folosit ca să ţină închise şcolile noastre, i-a atras oprobriul european. Prea multă gargară mincinoasă şi periculoasă la KJ Un. Omul diabolic dacă vede o scînteie se transformă în praf de puşcă.
Tind să cred că osul putregăit al autonomiei e scos periodic din borşul unguresc, atunci cînd se urmăreşte distragerea atenţiei de la problemele foarte grave, cum ar fi monstruoasa conducere a guvernului lui Kim Johannes Un, Fluture şi baronetul de la Suceava, care au ucis atîţia oameni, sclavii şi sparanghelul lui Merkel, şi restul afacerilor murdare derulate în spatele scenei. Cum urciorul nu merge de multe ori la apă, că se sparge, Asociaţia pentru protecţia drepturilor minoritare „Miko Imre” a depus o sesizare la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării împotriva lui Iohannis, unde se solicită investigarea declaraţiilor discriminatorii ale preşedintelui la adresa maghiarilor, anchetă care ar atrage după sine o contravenţie, dacă C.N.C.D.-ului nu i-ar tremura nădragii de frică.
Asociaţia „Miko Imre” stipulează că declaraţia preşedintelui „este incitarea publicului la ură şi/sau discriminare în detrimentul cetăţenilor români aparţinînd minorităţii maghiare din România. Prin declaraţia rostită şi calitatea de preşedinte, Iohannis agravează situaţia, insuflînd sentimentul că însuşi statul român acţionează împotriva cetăţenilor săi de etnie maghiară”.
Kim Iohannes Un a acuzat PSD că s-a înţeles cu U.D.M.R. ca să treacă prin Camera Deputaţilor, pe şest, proiectul de autonomie a autointitulatului, cu litere mici, ţinut secuiesc: „în timp ce noi ne luptăm cu pandemia de coronavirus, ne luptăm pentru vieţile românilor, PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor. Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta în schimbul acestei înţelegeri?” Acuzaţia lui Kim Johannes Un, cum că PSD ar fi vîndut Ardealul, în tîrg, maghiarilor, este cea mai gravă acuzaţie a unui preşedinte! Ca întotdeauna, Kim Johannes Un ne arată că este un instigator condamnabil. Sper că de data asta a băgat-o pe mînecă! Vă mai amintiţi?, o acuzaţie similară, de aranjament, dar la nivel de politică externă, a primit şi Dăncilă de la preşedinte, în cazul mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim; cum că ar fi făcut un tîrg cu evreii pentru interese personale. Atunci a scăpat netaxat. Sper ca maghiarii să nu-l ierte. Kim Johannes Un e cel care a făcut balamuc în ţară, de atîtea ori, instigînd românii împotriva românilor, la manifestaţiile de stradă. Noi stăm la colţ cu botniţa pe figură, şi el instigă hienele iredentiste să decupeze România, să demoleze Statul Român. Autonomia secuiască e, deci, o altă diversiune, similară cu mazilirea lui Cercel, prilej cu care Kim Johannes Un, s-a dat drept salvatorul Ţării, la fel ca în cazul persoanelor de peste 65 de ani.
Că să trăiască şi ea, presa aservită, finanţată de sus, se aruncă în noroi după fumigenele slobozite din sertarele Puterii Totalitare. Pesediştii n-au votat o astfel de lege. Kim Iohannes Un vrea să scape de P.S.D. cu orice preţ şi-i aruncă în gura hienelor lui, bine dresate. Vrea Parlamentul său, pe lîngă guvernul său, Orb3. Ăia din Cameră au dormit, ca de obicei, sau au absenta pe motiv de pandemie şi izolare. Habar n-aveau ce legi aşteaptă să fie votate. Proiectul de lege pentru autonomia unui aşa-zis ţinut secuiesc, depus de U.D.M.R., nu de P.S.D., a fost adoptat tacit, adică fără vot, de Camera Deputaţilor, pe 23 martie, deoarece, în conformitate cu o procedură eronată, orice lege nevotată la termen este considerată adoptată „tacit”. Genul de echivalent al prescrierii unor fapte civile sau penale, nejudecate la termen. N-a votat nimeni un asemenea proiect, cum a urlat Kim Johannes UN. Nepus în dezbatere timp de 45 de zile, a trecut de prima Cameră a Deputaţilor fără vot, la camera superioară (Camera Senatului), unde a fost respins de P.S.D. Johannes ştia de existenţa unei astfel de legi, încă din 23 martie. Dacă ar fi votat un astfel de proiect, cei care ar fi participat la vot, era musai să ajungă în faţa Curţii Marţiale. Tot avem regim militar în România. U.D.M.R. tot încearcă marea cu degetul de cîţiva ani buni, prin proiecte de lege privind autonomia unui ţinut imaginar, respins constant de partide, începînd cu P.S.D. Orice formă de autonomie administrativă şi teritorială este anticonstituţională şi reprezintă primul pas spre dezmembrarea teritorială a României! Autonomie culturală şi lingvistică au deja de multă vreme.
Senatul, fiind for decizional, a respins proiectul criminal, de a înfige un pumnal în spate românilor şi de a aduce atingere integrităţii statale a României. A respins strecurarea pe sub uşă a unei legi anticonstituţionale, care seamănă la fel de mult cu cele 25 de ordonanţe de urgenţă, emise în noaptea nebunilor de Guvernul Orb2. Dacă ar fi votat pentru această lege, senatorii nu s-ar fi deosebit cu nimic de animalele de pradă, care pîndesc momentul neatenţiei ca să atace. Indiferent de motivaţiile care ar fi dus la votul ei. Senatul a respins proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc. A refuzat să facă o rană atît de adîncă în spinarea istorică a Ţării. Ar trebui, ca la rîndul ei, Camera Deputaţilor să fie dizolvată tot tacit. Deputaţii diversionişti trebuie trimişi în faţa tribunalelor, pe motivul încălcării articolului 1 din Constituţie: „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.”
Peneliştii în frunte cu Kim Johannes Un nu mai au Constituţie. Pentru ei Constituţia e doar un sul de hîrtie igienică, pe care îl dau de-a rostogolul, în praful drumului, noaptea ca hoţii şi ziua ca nătîngii. De aia îşi fac treburile murdare, pe unde şi cum apucă. Dar, potrivit ordinelor primite de la Cotroceni dau vina pe pesede. Să ne amintim că acelaşi proiect a fost adoptat tacit şi în 2012, cînd pro autonomie erau Băsescu, Boc, Anca Boagiu şi P.D.L. Aşa a fost în 2012, 2017, 2019, dar proiectele de lege au capotat. Ce dovezi mai vreţi pentru a vedea ticăloşia peneliştilor antinaţionali şi a şefului de clan Kim Johannes Un, care, în plină pandemie, insistă şi strigă „Huooo P.S.D!”. Conferinţă de presă a lui Kim Johannes Un a fost un circ asemănător celui de la prezidenţiale. Însă adevărul nu-şi poate schimba forma, indiferent cît de mult îl schimonosesc slugoii. Iar adevărul este, că pentru voturi, penelii şi şeful de clan sînt în stare să transforme ţara şi în pustă ungară. Dar, mai e mult pînă departe. Vor striga precum vulpea care n-ajunge la struguri… că-s acrii.
Despre autonomie pe criterii etnice nu se poate vorbi niciodată la noi. Nici la nivel U.E., dacă ne gîndim la Spania – Catalonia. E clar că Kim Johannes Un mută atenţia cetăţenilor în planul disputei interetnice şi a discreditării Parlamentului, unde majoritar este pesede. Are „Guvernul meu numărul 4” şi îşi doreşte „Parlamentul meu nr 1”. De aici discreditarea Parlamentul majoritar P.S.D., cu ajutorul presei aservite. Peneliştii au intrat în logica de campanie, de unde Kim al nostru se vrea salvatorul românilor din războiul imaginar cu ungurii, cu ruşii, cum s-a întîmplat cu diversiunea persoanelor de peste 65 de ani.
Refuz să cred că România e o ţară fără viitor! Refuz să cred că va dispărea la primul cataclism geo-politic şi din mîna unui instigator precum Kim Johannes Un. Refuz să cred că şapca lui Trump va sta prea mult pe scăfîrlia eminentă în diversiune, instigare şi şantaj al lui Kim Johannes Un. Cred, mai degrabă, că vor dispărea şi vor rămîne accidente ale istorie pandemia galben-portocalie cu penele sale ciufule şi micozate, toate grupările de hoţi care au jefuit-o timp de trei decenii. Vor dispărea statul securisto-mafiot cu şaparngheliştii lui, înainte de terminarea mandatului lui Kim Johannes Un, vor dispărea pensiile speciale şi salariile nesimţite, politrucii corupţi şi putrezi de bogaţi şi Justiţia profund coruptă. Cred că cei patru milioane de români care au emigrat (cel mai mare exod demografic românesc din istorie) se vor întoarce şi vor reconstrui România bunăstării, independenţei şi păcii. Iar dictatorul Kim va fi o pagină de istorie mototolită şi aruncată într-un coş de gunoi. Sau, potrivit faptelor sale, acolo unde este locul infractorilor.

Maria Diana POPESCU
ART EMIS ACADEMY
Aranjament grafic – I.M.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved