Au fost finalizate lucrările la terenul sintetic din Andrășești

Copiii și tinerii din comuna Andrășești pot desfășura, începând de săptămâna viitoare, activități sportive în aer liber pe terenul sintetic de sport construit de administrația publică locală. Investiția a fost realizată în cadrul unui proiect depus pe GAL, iar lucrările au fost demarate în primăvara anului trecut.

Este o investiție pe care ne-am dorit-o și pe care am promis-o tinerilor din comuna noastră. Era nevoie de un spațiu frumos amenajat pentru desfășurarea activităților de educație fizică și sport de care să beneficieze copiii și tinerii din Andrășești. Accesul va fi liber pentru toți tinerii din localitate, iar aici pot juca minifotbal și handbal, deocamdată. Am primit reacții din partea cetățenilor care s-au declarat mulțumiți de acest proiect care, trebuie să vă spun, că nu este singurul în acest sens. Zilele trecute am demarat lucrările pentru o sală de sport, proiect care se va realiza prin Compania Națională de Investiții. Sperăm ca și aici lucrările să avanseze, să se respecte termenul și să putem pune în funcțiune o nouă locație dedicată activităților sportive interioare”, a precizat Adrian Vasile, primarul comunei Andrășești.

Valoarea finală a lucrărilor executate la terenul sintetic este de 319.515,44 lei, cu o perioadă de garanție de 36 de luni, conform contractului de execuție.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved