Atleții școlii din Munteni Buzău, de la egal la egal la Focșani cu concurenți din cluburi sportive

Sâmbătă, 26 noiembrie, cincisprezece elevi ai școlii Gimnaziale „Arhanghelii Mihail și Gavril” Munteni Buzău, însoțiți de profesorul Mihai Basarab, au participat la concursul de atletism în sală găzduit de orașul Focșani. În ciuda faptului că în concurs au intrat alte zece echipe din cluburi cu profil de sport din Adjud, Buzău (patru cluburi), Slobozia (CSM și CSS Slobozia), Focșani (trei cluburi), Onești și Tecuci, micuții atleți din Munteni Buzău au ocupat poziții onorabile în finalele concursului, după cum urmează: locul III – Eduard Roman, locul IV – Andrei Vasile, locul V – Ianis Tudorache, locul VII – Nicolas Kiss și Corina Faitaș, locul 8 – Sofia Roman. Au mai concurat, fără să intre în finale, Silvia Vasile, Anca Constantin, Mihai Alexandru Duru, Alexandra Dumitru, Lavinia Vasile, Laurențiu Codreanu, Florentina Popa, Ionuț Cristea și Adrian Enache.

Copiii și profesorul Mihai Basarab mulțumesc pentru frumoasa experiență de la Focșani domnului primar Florin Stan, doamnei Mioara Neluța Ștefan, directoarea Școlii Gimnaziale Munteni Buzău, precum și sponsorilor SC Andisol și Marin Dorobanțu din Munteni Buzău, care au suportat masa și taxa de participare în concurs.

Și noi îl felicităm la rândul nostru pe profesorul Mihai Basarab, care, iată, nu se dezminte și îi „aruncă” pe elevii săi în concursuri cu greutate la nivel național, care cu siguranță în timp își vor arăta roadele.

Nicolae TACHE

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved