AMICALE ÎN FOTBALUL JUDEȚEAN

La FC Rovine, un jucător cu o carte de vizită impresionantă

Se apropie începerea noii ediții de campionat în fotbalul ialomițean și se întețesc amicalele. Am reușit să intrăm în posesia câtorva rezultate.

* Real Cosâmbești – AFC Iazu 1-5

SONY DSC

Pe stadionul din Gimbășani, Real Cosâmbești a cedat cu 1-5 în fața echipei AFC Iazu, echipă la care am remarcat un tânăr junior (nr. 13), care a înscris un gol de toată frumusețea în urma unei acțiuni proprii în careul gazdelor, când cu un calm cum rar vezi și la seniori a întors trei adversari și din șase metri a înscris plasat pe lângă portar. Este adevărat, la gazde au lipsit vreo patru jucători de bază, alții au plecat iar în ceea ce privește noutățile … se mai caută. Nu altfel este și la AFC Iazu, care încearcă în următoarele două săptămâni să-și completeze lotul.

* FC 2018 Rovine – Victoria Lehliu 8-1 ( 2-1 )

FC Rovine reușește coopteze în lot un jucător cu o carte de vizită impresionantă: Luca Marin Andrei. Venit din Germania de la FC Eintracht landshut, atacantul de treizeci de ani și-a început cariera fotbalistică în parcul cu platani, la FC Național, echipă la care a făcut junioratul. Luca a jucat la nivel de Liga 3 la Viitorul Axintele, CS Tunari, Popești-Leordeni, Progresul Spartacus, Agricola Borcea și Dunărea Călărași, echipa cu care a promovat în Liga 2. În eșalonul secund a evoluat pentru Unirea Slobozia și U Cluj, echipa cu care a reușit sa promoveze în Liga 1.

* Recolta Gheorghe Doja – Recolta Bărcănești 7-1

* Dunărea Giurgeni – Old Boys din Hârșova 4-1

Dunărea Giurgeni își ia revanșa împotriva echipei de Old Boys din Hârșova, după ce în urmă cu două săptămâni la Hârșova pierduse cu 2-6.

* Olimpia Rădulesti – Recolta Malu-Roșu 2-5

Victorie clara a echipei oaspete, reînscrisă în campionat după trei ani de absență și care a dominat categoric jocul. Pentru Recolta Malu Roșu au înscris Antonio Androne (3), Marius Androne și Andrei Pană.

* Unirea Mihail Kogălniceanu – Viitorul Hârșova 2 – 2

FOTO: Imagini de la partidele Real Cosâmbești – AFC Iazu și

Recolta Gh. Doja – Recolta Bărcănești


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved