Alte vești bune din Fetești

Proiecte pe bandă rulantă accesate de primarul Laurențiu Șoncherete

Campionul atragerii de fonduri guvernamentale sau europene în acest an rămâne, fără dubii, primarul Feteștiului, Laurențiu Șonchereche.

Așadar, încă două vești bune pentru feteșteni.

La începutul acestei săptămâni, prin Planul Național de Redresare și Reziliențăau fost aprobate finanțări de patru milioane lei pentru pentru reabilitarea energetică a două clădiri publice. Este vorba despre corpul principal al Liceului Tehnologic “Anghel Saligny” și despre imobilul Grădiniței din strada Călărași nr. 261.

Primăria Municipiului Fetești a depus documentația în vederea obținerii finanțării pentru cele două obiective de investiții, anul acesta, la începutul lunii mai. Până acum, valoarea totală a proiectelor câștigate de Primăria Municipiului Fetești prin PNRR depășește 87 milioane de lei.

O a doua veste bună este privește proiectul care vizează construirea unui nou sediu al primăriei, care a trecut de etapa de evaluare și a intrat în cea de clarificări.

Documentația a fost depusă de Primăria Municipiului Fetești la Compania Națională de Investiții (CNI), în luna ianuarie a acestui an. După finalizarea etapei de clarificări, CNI va demara procedurile de promovare pentru elaborarea unei Hotărâri Guvernamentale privind aprobarea indicatorilor economici. Amintim că fostul sediu administrativ, clădire veche cu risc seismic, a fost demolat în anul 2016.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved