Alte șase primării au semnat contracte de finanțare prin ADI Ialomița

Consiliul Județean Ialomița continuă semnarea de noi contracte de finanțare prin ADI Ialomița. Saptamana trecută reprezentanții primăriilor Manasia, Făcăeni, Valea Ciorii, Colelia, Gura Ialomiței și Grindu au semnat contractele prin care vor primi sprijin financiar pentru implementarea proiectelor propuse, proiecte care vor beneficia și de finanțare de la bubgetul local.

La Manasia se va construi un teren de sport multifuncțional, care va oferi tinerilor (si nu numai) o locație adecvată pentru practicarea diverselor activități sportive.

La Făcăeni se va construi un teren de sport cu gazon sintetic. Această investiție va oferi tinerilor și comunității în general un spațiu modern și sigur pentru practicarea diferitelor sporturi, contribuind astfel la dezvoltarea talentelor sportive locale.

Primăria Colelia va beneficia de dotarea cu utilaj pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei.

În Valea Ciorii se va amenaja un loc de joacă, oferind astfel copiilor un spațiu sigur și modern în care să se poată juca și socializa.

La Gura Ialomiței se va construi un teren multifuncțional la școala din Luciu.

În fine, ln Grindu se va realiza amenajarea unui Cămin Cultural, un centru de întâlnire și desfășurare a diferitelor activități culturale, sociale și educaționale.

Prin semnarea acestor șase noi contracte de finanțare, Consiliul Județean Ialomița a ajuns anul acesta la 30 de contracte semnate cu primăriile din județ.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved