Alte două proiecte finanțate prin ADI Ialomița au ajuns la final

Reabilitare și dotare dispensar la Roșiori, loc de joacă pentru copii la Ciochina

Săptămâna trecută, au fost inaugurate alte două investiții la nivel local finanțate de Consiliul Județean prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița.

La Roșiori, a fost finalizat cu succes un proiect care a vizat reabilitarea și dotarea dispensarului uman. Da, de ani buni s-au căutat soluții pentru repunerea în circuit a vechiului dispensar din localitate și iată că salvarea a venit de la această asociație (ADI Ialomița), căreia și ei i-au trebuit mulți ani să ajungă de la faza de intenție la faza rezultatelor concrete.

Așa a fost posibil, cum spune Marian Pavel (președintele CJ Ialomița), să fie „finalizată cu succes la Roșiori o investiție de care va beneficia întreaga localitate, o nevoie îndeplinită pentru toti cetățenii, de la mic la mare!”

Un al doilea obiectiv atins prin acest program ambițios a fost inaugurarea unui minunat loc de joacă pentru copii în Ciochina, investiție finanțată prin ADI Ialomița dar și cu o mică dar necesară contribuție locală.

Sperăm ca pe viitor, cu sprijinul ADI Ialomița să realizăm asemenea obiective și în satele Orezu și Bordușelu. Mulțumim pentru prezența în mijlocul nostru domnului Marian Pavel, președinte al Consiliului Ialomița, domnului subprefect Gheorghe Babagianu și domnului director al ADI Ialomița Daniel Ganea, care sunt astăzi alături de noi să asiste la marea bucurie oferită copiilor din Ciochina, dar și părinților acestora”, a declarat Vasile Câmpulungeanu, primarul comunei Ciochina.

La rândul său, președintele Consiliului Județean a ținut să precizeze: M-am bucurat de vremea bună de afară, prilej cu care am stat de vorbă cu cetățenii din comună, veniți împreună cu cei mici, ca să își între în drepturi. Vreau să rețineți că pe lista de priorități a echipei Consiliului Județean se regăsește fiecare ialomițean, pe categorii de vârstă. Iată că la Ciochina este al doilea proiect implementat. Dacă astăzi ne-am adresat celor din categoria școlari și preșcolari cu acest loc de joacă, în urmă cu un an a fost finalizat proiectul ce viza în mod direct tinerii, prin înființarea unui teren de fotbal!”

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved