Alianță PNL cu ALDE, PMP și Partida Romilor în Consiliul Local Andrășești

 

În urma constituirii Consiliului local Andrășești a fost ales și viceprimarul, în persoana lui Alexandru Neculai, care a fost votat de 8 consilieri PNL, 3 dintre aleșii locali (PSD) fiind împotrivă. Pentru că PNL nu era majoritar în Consiliul local, primarul Vasile Adrian a reușit să atragă de partea sa doi consilieri ALDE, unul de la Partida Romilor și unul din partea PMP.

Aveam nevoie de un Consiliu care să mă sprijine în toate demersurile mele de dezvoltare a comunei Andrășești. Este știut faptul că un primar care are consilieri ostili nu poate face foarte multe pentru comunitatea pe care o conduce și în slujba căreia se află. Pentru că aleșii locali care au fost de partea noastră sunt oameni cerebrali, ne-au acordat votul pentru alegerea unui viceprimar, astfel încâ să pot avea o echipă puternică care să lucreze în interesul cetățeanului”, ne-a declarat primarul comunei Andrășești.

Alexandru Neculai vine din mediul privat, este de profesie contabil și susține că există diferențe majore între a lucra „la privat” și într-o instituție de stat.

Am acceptat să fiu viceprimar pentru că îmi doresc să facem treabă și cineva trebuie să-și asume și răspunderea aceasta (…) Lucrul cu oamenii mi se pare cel mai dificil, însă există diferență între a lucra la privat și a lucra într-o instituție publică. Aici sunt alte rigori, răspunzi nu numai în fața conducerii unității administrativ teritoriale și a Consiliului local, ci și în fața oamenilor care inițial ți-au acordat încrederea lor de a-i reprezenta în Consiliu. Nu ai voie să greșești și trebuie să faci tot ce poți în interesul celui în slujba căruia te afli”, a explicat viceprimarul.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved