Alexandru Potor (PSD) și-a depus vineri candidatura la BEC

 

Candidatul PSD la Primăria Municipiului Slobozia, Alexandru Potor, și-a depus vineri, 14 august, candidatura în mod oficial. Acesta a ajuns la Biroul Electoral de Circumscripție din cadrul Primăriei Slobozia puțin înainte de orele prânzului, însoțit de staful de campanie și de senatorul Marian Pavel, președintele organizației județene de partid și candidat la președinția Consiliului Județean Ialomița.

Este o mare responsabilitate pentru mine și doar cei care își asumă o asemenea poziție ar putea să spună cu certitudine ce simt. Invit cât mai mulți tineri, oameni de bine care care doresc să se implice pentru bine comunității și să trăiască aceste emoții. Sunt chestiuni care ne încearcă pe fiecare dintre noi atunci când suntem la început de drum, iar acesta este unul care sper să fie foarte frumos pentru echipa pe care am constituit-o, pentru oraș și pentru toți cetățenii din Slobozia (…) Avem în programul nostru electoral cuprinse investiții majore pentru remodernizarea canalizării orașului, dar nu vom uita chestiune urgente legate de curățenie, de finalizarea potabilizării apei, nu vom uita chestiuni foarte presante sau prozaice cum ar fi invaziile de țânțari care ne chinuie an de an. Avem soluții concrete, simple, pe care vrem să le implementăm încă din prima zi a mandatului nostru la Primăria Slobozia. Ne dorim o campanie onorabilă, decentă. Vreau ca programul pe care îl propune fiecare dintre noi să fie îngemănat astfel încât, la finalul acestei campanii să avem un rezultat pozitiv pentru orașul Slobozia, pentru cetățeni”, a declarat Potor la ieșirea de la depunerea dosarului de candidatură.

Pentru fiecare candidat înscris în cursa electorală urmează o perioadă extrem de dificilă, respectiv campania electorală, care presupune muncă și efort pentru a convinge electoratul că merită să fie votat.

Cel mai greu va fi să învățăm să colaborăm unii cu alții, să trecem peste vechile ranchiuni care încă există, să înțelegem că trebuie să avem un program coerent de administrație locală, să înțelegem că putem să cooperăm unii cu alții, nu doar la nivel politic”, a mai spus candidatul PSD.

Potrivit declarațiilor președintelui PSD Slobozia, Ștefan Țintă, lista consilierilor locali a fost reformată și bine structurată, fiind respectat inclusiv raportul de gen.

Avem doi candidați din generația tânără, Alexandru Potor și Marian Pavel, cel dintâi fiind de departe cel mai bun candidat pentru Primăria municipiului Slobozia din oferta electorală. Cu siguranță sunt multe lucruri din trecut pe care candidatul nostru trebuie să le rezolve și pentru care a prezentat soluții, dar sunt și alte proiecte pe care vrem să le generăm, care vor aduce plus valoare acestui municipiu. Sper ca și ceilalți candidați să aibă o campanie curată, pe proiecte pentru slobozeni, pentru că oamenii sunt în centrul atenției noastre. Ei trebuie să fie cei care câștigă în această cursă. Alexandru Potor este cel mai bun candidat, cel mai coerent și care prezintă soluții și vine cu lucruri concrete atunci când își prezintă proiectele. Este omul faptelor și are expertiză pe absorbție fonduri europene și pe proiecte care au fost duse la bun sfârșit și din calitățile de secretar general la Ministerul Fondurilor Europene și Ministerul Agriculturii, dar și de președinte al Federației GAL-urilor din România. Are un background sănătos, care îl recomandă și suntem siguri că va face față cu succes tuturor provocărilor și nevoilor pe care le are municipiul și cetățenii”, a precizat Ștefan Mușoiu, șeful de campanie al PSD Ialomița.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved