Alexandru Dinu (PNL) și Cătălin Grigore (PSD), vicepreședinți ai Consiliului Județean Ialomița pentru următorii patru ani

 

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Ialomița care a avut loc luni, 28 decembrie, consilierii județeni au ales, prin vot secret, doi vicepreședinți pentru următorii patru ani.

Marian Pavel către Gigi Petre: „Nu noi am refăcut USL, ci electoratul”

Prima nominalizare a venit din partea grupului PSD, în persoana lui Cătălin Grigore, care a ocupat aceeași funcție și în mandatul anterior. PRO România și PNL nu au avut propuneri. Cătălin Grigore a obținut 25 de voturi din 25 valabil exprimate, consilierii PRO România abținându-se de la vot.

Mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean pentru încrederea din cadrul organizației, dar și colegilor și vă asigur că jurământul depus mă va călăuzi în întreaga mea activitate, interesul ialomițenilor fiind singurul lucru pe care îl consider important și pe care trebuie să-l avem în vedere cu toții în acest mandat. Vă puteți baza fiecare în parte pe activitatea mea, așa cum cred, sper, că ați făcut-o și în mandatul anterior. Vă mulțumesc!”, a transmis Cătălin Grigore.

Referitor la faptul că nu au avut propunere pentru prima nominalizare, Gigi Petre, liderul de grup al PRO România în Consiliul Județean, a precizat că formațiunea politică „nu am vrut să încurcăm, ca să vă verificați majoritatea”.

Pe de altă parte, nu am nimic împotriva celor propuși, mă bucur că s-a întregit USL, însă viața în CJ va dura 4 ani. Sper ca în calitatea pe care o aveți să nu vă întâlniți cu abțineri, așa cum a fost în mandatul trecut…probabil că acesta a fost și criteriul pentru care ați refăcut USL-ul. Suntem dispuși să facem o opoziție constructivă. Nu se poate să fim toți la putere”, a transmis Gigi Petre.

Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița a contracarat afirmațiile liderului PRO România, susținând că nu ei sunt cei care au întregit USL, ci electoratul.

Nu noi am refăcut USL, ci electoratul. Dacă vă uitați pe decizia electoratlui veți constata că PSD a avut 15 consilieri județeni, iar PNL 10. Întotdeauna electoratul are dreptate”, a afirmat Pavel.

Sigur că-i iese vicepreședintele, Sorin Fuerea a pus ștampila… alături

Pentru cel de-al doilea vicepreședinte, PSD nu a avut propuneri, în timp ce PNL l-a nominalizat pe Alexandru Dinu, fostul primar al comunei Mihail Kogălniceanu, iar PRO România pe Vlad Nițescu. Alexandru Dinu a obținut 23 de voturi din cele 30 valabil exprimate (votul liberalului Sorin Fuerea a fost anulat), devenind astfel cel de-al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița.

Mulțumesc colegilor mei liberali pentru nominalizare! Mulțumesc colegilor mei din Consiliul Județean care mi-au oferit încrederea pentru a deveni vicepreședinte! Sunt un om participativ și nu voi face rabat de la nicio sarcină care îmi va fi atribuită”, a declarat Alexandru Dinu.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved