Alexandru Ambruș (arhitectul șef al Sloboziei) detașat la Poliția Locală

Începând cu data de 28 iulie, Alexandru Ambruș, arhitectul șef al Municipiului a fost detașat la Poliția Locală Slobozia.

Domnul Ambruș nu mai poate lucra în această instituție (…) Era nevoie de domnia sa la Poliția Locală fiind unul dintre cei mai buni oameni pe care îi aveam noi aici. Este atât de bun încât siguranța cetățeanului…(n.red.: zâmbește) Este nevoie de el la circulație! Fiind inginer urbanist poate arunca o privire spre cum poate fi gestionat din punctul acesta de vedere orașul”, a declarat ironic primarul.

Soare a mai spus că Alexandru Ambruș se află în plată pentru încă două luni, urmând ca postul acestuia să se desființeze. Despre noul arhitect al Sloboziei, edilul a precizat că este o doamnă, din București, care a promovat concursul: „Noul arhitect șef al orașului este din București, este un om trecut de 40 de ani, matur, care înțelege ce înseamnă urbansim și cu care vrem să construim ceva durabil pentru acest oraș, fără influențe locale majore, fără să fie om dintr-un sistem de aici, dar care a dat concurs și care la promovat”.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved