Al doilea egal al Unirii Slobozia în play off: 0-0 cu Steaua București

Al doilea meci al Unirii pe propriul teren în play off, cu peste 1500 de spectatori în tribune, cu o galerie numeroasă (aproape 300 de suporteri) a Stelei, disciplinată de această dată, care și-a susținut cu frenezie favoriții de-a lungul celor nouăzeci de minute de joc, dar și cu o galerie a Unirii Slobozia (vreo 60 de tineri echipați în tricouri galbene și dotați prin grija lui Iliuță Lemnaru, președintele CSM Unirea Slobozia, cu o tobă masivă) la fel de zgomotoasă în momentele fierbinți ale meciului.

SONY DSC

SONY DSC

Din păcate, a fost doar un egal, al doilea pe teren propriu obținut în play off de elevii lui Adrian Mihalcea, dar din păcate fără goluri de această dată. A fost o partidă echilibrată, cu faze periculoase de gol la ambele porți, inclusiv cu două baloane care au lovit transversalele porților în prima repriză. Unirea Slobozia a jucat mai periculos în primele minute ale celor două reprize, Steaua spre finalul lor. Una peste alta, un rezultat echitabil.

Mustacă, protagonistul primei reprize: trei ocazii mari de gol

Min 7: Mustacă pătrunde pe careu în stânga, trage la semiînălțime, portarul Stelei respinge în față de unde Mustacă preia din nou mingea, șutează din șapte metri dar portarul Bălbărău reține balonul.

Min 18: Mustacă preia și trage cu dreptul din 19 metri central, Bălbărău se întinde și respinge mingea care se ducea sub transversală. După numai câteva secunde, Cruceru avansează în stânga și centrează în fața porții pentru Gulceac, acesta șutează anemic și mingia este respinsă în corner de steliști.

Min 21: O fază tot cu Mustacă în prim plan, după ce un fundaș stelist luftează în careu și se vede nesperat cu mingea la picior, dar portarul Bălbărău recuperează fără prea mari probleme balonul.

Min 24: prima ocazie de gol a Stelei venită după un corner bătut de Adi Popa: mingia ajunge la Pacionel (nemarcat), acesta reia din voleu de la 8 metri, dar… pe lângă poartă.

Min 33: Bară și pentru Steaua. Buhăescu centrează, Huiban se înalță și trimite cu capul din caeul de șase metri, dar portarul Poiană deviază mingea în bara transversală.

Min 40: Adi Popa pătrunde în careu, trage la colțul scurt dar Poiană scoate cu piciorul de la rădăcina bării.

Min 46: Toma centrează, Bolohan lovește mingia cu capul, însă aceasta trece peste poartă.
Min 65: Gulceac câștigă duelul cu Beța și înalță mingea și trage din 11 metri central, dar… pe lângă bară.

Min 81: ultima mare ocazie de gol a partidei. Adi Popa execută un corner, balonul ajunge la Walace, acesta șutează în blocajul lui Perju, mingia deviază la Dinu, care însă luftează în fața lui Mihăescu, dar reușește în ultimă instanță să respingă balonul.

SONY DSC

Antrenorii Adrian Mihalcea și Daniel Oprița au trimis în teren următorii jucători:

Unirea Slobozia: Poiană, Ibrian, Dinu, Perju, Toma (cpt.), Coadă, Cruceru (Trașcu 85′), Bolohan, Afalna (Ivan 60′), Mustacă (Silaghi 73′), Gulceac.
Steaua: Bălbărău, Oroian, Beța, Walace (cpt.), Zaharia, Popa, Enceanu, Drăghici (Răsdan 68′), Huiban, Pacionel (Mihăescu 68′), Buhăescu (Dragu 78′).

Adrian Mihalcea, optimist pentru meciul din deplasare la liderul Petrolul Ploiești

Un 0-0 cu un plus pentru atitudinea băieților și pentru că am încheiat o săptămână teribilă, cu trei meciuri grele, cu implicare. Păcat de minutul 90+5 de la Chiajna, pentru că ar fi fost o săptămână ok. Cu Steaua, băieții au fost implicați, dar am și suferit în unele momente. Sunt mulțumit per total. Am pierdut puține meciuri în toată campania asta și lucrul acesta mă bucură. Trebuie să avem aceeași determinare și în deplasare, poate să avem aceeași până la final, dar și noroc. Eu sunt convins că va veni și golul acela din minutul 90 plus și pentru noi”, a spus Adrian Mihalcea pentru Pro Sport la finalul meciului, dar cu gândul la meciul din etapa viitoare, în deplasare la liderul Petrolul Ploiești (dumincă 17 aprilie, ora 12:30), acolo unde își dorește ca jucătorii săi să dea marea lovitură: ”Poate vom marca în meciul cu Petrolul”. Așa să fie.

Nicolae TACHE

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved