Ajutor și sprijin legislativ pentru primarii ialomițeni aflați la primul mandat, din partea deputaților PSD de Ialomița, Ștefan Mușoiu și Raluca Dumitrescu

La începutul acestei luni, deputații PSD de Ialomița, Ștefan Mușoiu și Raluca Dumitrescu, au fost gazde pentru primarii social-democrați din județ, aflați la primul mandat la Palatul Parlamentului. Întâlnirea a avut drept scop informarea edililor despre modificările legislative care se produc și cum pot fi valorificate în folosul comunităților lor chiar și din poziția mai puțin favorabilă pe care o oferă, acum, opoziția.

Alături de colegii deputați Simona Bucura Oprescu, Laura Vicol, Silviu Macovei, Soldan George, Dumitrescu Raluca și Ana Catauta, am fost gazde pentru primarii noștri aflați la primul mandat, la Palatul Parlamentului. Am inițiat această primă întâlnire cu scopul de a-i informa și mai bine pe primari despre modificările legislative care se produc și cum pot fi valorificate în folosul comunităților lor. Pe lângă informarea colegilor noștri primari PSD din județ, le-am solicitat, la rândul nostru, să ne transmită observațiile și propunerile lor privind aplicarea întregii legislații în materia administrației publice pentru corijarea neajunsurilor de ordin tehnic legislativ!”, a explicat deputatul Ștefan Mușoiu.

Faptul că PSD se află în opoziție reprezintă o bună ocazie ca aceștia să rămână uniți, astfel încât să le dovedească tuturor celorlalți că „unitatea a rămas un atribut al social democrației, indiferent că am fost la putere sau în opoziție.”

Este dificilă această etapă prin care trecem, pentru că poți face mai puține lucruri din câte îți doresti și îți propui pentru oamenii care te-au ales și pentru cei pe care îi reprezinți, dar, așa cum spuneam, este doar o etapă pe care o vom parcurge împreună, rămânând uniți. Și eu și ceilalți colegi ai mei deputați PSD le-am dat asigurări primarilor ialomițeni cu care ne-am văzut, dar și celorlalți, cu care ne vom întâlni ulterior, că le vom proteja interesele comunității și le vom susține proiectele inițiate în folosul oamenilor”, a mai spus deputatul Mușoiu.

În încheiere, parlamentarul ialomițean a mai spus că așteaptă „cu drag” și restul echipei de edili ialomițeni la Parlament, pentru același tip de dialog deschis și constructiv!

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved