AGENDĂ FETEȘTEANĂ

Stadiul proiectelor privind noul sediu al primăriei și extinderea rețelei de gaze naturale

* Primarul municipiului Fetești, domnul Laurențiu Șonchereche, vine cu noi și interesante precizări privind extinderea rețelei de gaze naturale în toate cartierele feteștene, vorbind de asemenea și despre stadiul proiectului privind construcția noului sediu al Primăriei Fetești.

Laurențiu Șonchereche: Așteptăm cu interes să vedem cine a câștigat licitația pentru construcția noului sediu al primăriei Fetești, pentru că această licitație este făcută de Compania Națională de Investiții și la acest moment procedura este în desfășurare. Apoi, după ce vom afla câștigătorul, va trebui să semnăm contractul de predare a locației cu noul constructor, iar dumnealor să ne predea noul sediu al primăriei. Este un ideal al nostru foarte foarte foarte vechi, de aproximativ cincisprezece ani, dar avem șanse mari să se realizeze până la finalul anului viitor.

De asemenea, așteptăm cu mult interes semnarea proiectului pentru extinderea rețelei de gaze naturale în toate cartierele municipiului Fetești. În acest moment se lucrează la documentația pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție. Am avut o discuție cu cei care se ocupă de așa ceva și mi-au confirmat faptul că până în luna decembrie vom semna acest proiect. Din start avem două proiecte foarte importante, pe care le vom implementa și sigur vor aduce plus valoare pentru comunitatea feteșteană.

Achiziție utilaje pentru DADP Fetești prin ADI Ialomița

Primăria Municipiului Fetești a adăugat recent în dotarea Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat (DADPP) un tractor cu încărcător frontal și o cisternă vidanjă de 10 tone. Finanțate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița, aceste achiziții sunt destinate îmbunătățirii răspunsului în situații de urgență și realizării de lucrări esențiale pentru întreținerea spațiilor verzi și a infrastructurii urbane.

De asemenea, prin SC Drumuri Municipale Fetești, Primăria a achiziționat un utilaj Bobcat, care este deja operativ în zona Aleea Vilelor și în centrul orașului. Acest utilaj joacă un rol esențial în proiectele de refacere și îmbunătățire a infrastructurii din municipiul Fetești.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved