AGENDĂ FETEȘTEANĂ

Ieri, ședință ordinară a Consiliului Local

Ieri, 28 iulie, a avut loc ședința ordinară pe luna în curs a Consiliului Local Fetești. Pe ordinea de zi s-au aflat 14 proiecte de hotărâri, printre care s-au aflat cel privind rectificarea bugetului Spitalului Municipal precum și cel privind aprobarea constituirii dreptului de uz și servitute, cu titlu gratuit a unei suprafețe de teren aparținând domeniului public către E-Distribuție Dobrogea, în vederea extinderii rețelei electrice în zona străzii Viorelelor.

Continuă amenajarea trotuarelor

Echipele de la Drumuri Municipale au continuat zilele trecute lucrările de amenajare a trotuarului de pe strada Mihail Sadoveanu din cartierul Vlașca, a rigolelor și a trotuarului de pe strada Călărași din cartierul Fetești Oraș, precum și lucrările de amenajare a parcării din zona Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” și a marcajelor pietonale din zona Gării.

De asemenea, lucrători ai societății sunt implicați în pietruirea străzii Bărăganului din cartierul Coloniști.

A fost semnat ordinul de începere a serviciului de proiectare a autobazei

Joia trecută a fost semnat ordinul de începere a serviciului de proiectare a autobazei din cadrul proiectului european “Sistem Integrat de Transport Durabil în Municipiul Fetești”. Între timp, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a informat că cel mai târziu la începutul săptămânii viitoare va elibera avizul tehnic pentru autorizarea lucrărilor de asfaltare cuprinse în cadrul aceluiași proiect. Este vorba despre străzile: Aviației, Bărăganului, Serei, Mihail Sadoveanu, Țăndărei, Veșniciei, Promenadei și Cătinei.

Amintim că proiectul cu finanțare europeană are o valoare aproximativă de 11 milioane de euro și cuprinde trei componente: infrastructură (asfaltare străzi și amenajarea unei piste pentru bicicliști), construcții (autobază și stații moderne de autobuz) precum și achiziția de autobuze electrice.

Plata taxelor și impozitelor, prin aplicația Avansis Mobile

Feteștenii își pot plăti taxele și impozitele locale, amenzile și alte obligații fiscale de pe orice telefon prin aplicația Avansis Mobile. Aplicația Avansis Mobile poate fi utilizată de către toți cetățenii care au ROL deschis la Primărie, de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau IOS și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor.

Primul pas care trebuie făcut pentru a folosi aplicația este instalarea acesteia pe telefon. Pentru a instala aplicația, se deschide magazinul de aplicații pe dispozitivul pe care se dorește instalarea și se caută termenul Avansis Mobile.

În cel mai scurt timp aceste plăți vor putea fi efectuate și prin platforma ghiseul.ro.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved