AGENDĂ FETEȘTEANĂ

Lucrările de amenajare a zonei de relaxare din jurul Stadionului, în grafic

Primăria Municipiului Fetești, prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat, continuă lucrările de amenajare a zonei pentru activități sportive și de relaxare din jurul Stadionului Municipal.

O echipă a D.A.D.P.P. Fetești a turnat la sfârșitul săptămânii trecute stratul de beton la pista pentru alergare, urmând ca pe parcursul săptămânii viitoare unitatea să demareze procedura de achiziție a covorului de tartan.

Următoarele lucrări vizează execuția armăturilor pentru cele opt locuri de repaus. Șase dintre acestea vor fi dotate cu mobilier urban format din seturi de bănci și umbrele, iar două cu echipamente de fitness.

De asemenea, proiectul mai include turnarea covorului de tartan pe pista de alergare, instalarea a 32 de stâlpi de iluminat cu lămpi LED duble și montarea unui sistem de supraveghere video pe tot perimetrul acesteia.

Lucrările au început la sfârșitul anului trecut și se vor finaliza la jumătatea anului viitor. Acestea sunt realizate în regie proprie de către DADPP Fetești și sunt finanțate, etapizat, din bugetul local.

A fost montată instalația de sonorizare din Parcul Catedralei

Primăria Municipiului Fetești, prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat a montat instalația de sonorizare în Parcul Catedralei și a făcut primele probe ale acesteia, spre bucuria copiilor care se aflau la joacă.

Aceasta este una dintre componentele proiectului care vizează amenajarea cu toate dotările necesare a unui spațiu public deschis, dedicat promovării activităților culturale și educative ale copiilor și tinerilor din municipiul Fetești.

În acest sens, a fost finalizată și platforma pe care se va amplasa o scenă mobilă, iar foișorul din centrul parcului va fi reamenajat astfel încât să permită realizarea de emisiuni cultural-artistice și informative în direct.

Premiul „Excelență în Digitalizare” pentru Primăria Fetești

Primăria Municipiului Fetești a obținut săptămâna trecută premiul pentru „Excelență în Digitalizare”, în cadrul evenimentului Dezvoltarea Strategiei de Digitalizare în Administrația Publică.

În relația cu autoritatea locală, contribuabilii din Fetești au în prezent oportunitatea de a realiza online și mobile operațiuni care anterior nu se puteau face decât la ghișeu.

Acesta este doar unul dintre avantajele sistemului informatic de digitalizare implementat de Primăria Municipiului Fetești, în urma a două proiecte finanțate prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.

Este vorba despre proiectele „Eficiență și performanță în administrația publică locală” și „O administrație eficientă și servicii de calitate la nivelul municipiului”, a căror valoare se ridică la suma de 5.781.268,85 lei.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved