AGENDĂ FETEȘTEANĂ

Lucrări de modernizare a clădirilor de la Stadionul Municipal

Clădirile din incinta Stadionului municipal, folosite de cei peste 200 de copii implicați în diverse activități sportive ale CSM Fetești, se află într-un amplu proces de renovare.

Inițiat de Primăria Municipiului Fetești, prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat, proiectul vizează o abordare completă a lucrărilor de modernizare, atât în interiorul cât și la exteriorul clădirilor.

Scopul principal al acestuia este de a oferi condiții optime copiilor pasionați de sport din orașul nostru, care se antrenează gratuit la secțiile de fotbal, handbal, kempo și atletism ale CSM Fetești.

Festivalul Tradițiilor Pescărești intră… în linie dreaptă

Primăria Municipiului Fetești, împreună cu Consiliul Județean Ialomița și Asociația Pescarilor Profesioniști Brațul Borcea organizează Festivalul Tradițiilor Pescărești.

Evenimentul se va desfășura în zona parcului Trandafirilor din cartierul Fetești Oraș, la Cheiul Brațului Borcea, în zilele de 26 și 27 august.

Pentru a asigura o diversitate de produse și experiențe autentice, comercianții sunt invitați să participe la prima ediție a Festivalului Tradițiilor Pescărești. Cererile de participare trebuie trimise pe adresa de email: contact@primariafetesti.ro, până pe data de 15 august.

Prin intermediul acestui festival, organizatorii își propun să promoveze tradițiile și preparatele pescărești autentice și să pună în valoare diversitatea culturală a zonei noastre.

Se reabilitează fântâna arteziană din centrul municipiului

Cu o istorie care datează din anii ‘70, fântâna arteziană din centrul Feteștiului este în proces de reabilitare. Printre schimbările semnificative se numără refacerea fațadei fântânii și înlocuirea circuitelor instalației de aspersoare învechite cu unele moderne.

Lucrările sunt executate de Primăria municipiului Fetești, prin intermediul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat (DADPP) Fetești.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved