AGENDĂ FETEȘTEANĂ

Contract pentru două autobuze și un microbuz nepoluant la Fetești și Stelnica

Laurențiu Șonchereche, primarul municipiului Fetești, a semnat vineri săptămâna trecută contractul de finanțare pentru proiectul depus în parteneriat cu primăria Stelnica privind achiziția de vehicule nepoluante pentru cele două localități, proiect care a fost aprobat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Finanțat cu fonduri europene și naționale nerambursabile prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, proiectul are ca obiectiv înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public prin achiziția a două autobuze electrice pentru municipiul Fetești și a unui microbuz electric pentru comuna Stelnica, precum și asigurarea unor puncte de reîncărcare a acestora. Valoarea contractului este de peste 8,2 milioane de lei.

Un nou teren de sport multifuncțional la Fetești

Cel de-al doilea teren din vecinătatea Liceului Tehnologic de Industrie Aleimentară Fetești este în curs de finalizare. Proiectul intitulat „Construire teren sportiv multifuncțional cu gazon sintetic, branșamente și racorduri la utilități” a fost susținut cu fonduri nerambursabile obținute de primărua Fetești de la ADI Ialomița, prin Programul Județeanm de Dezvoltare Locală, precum și fonduri din bugetul local.

După verificările finale, terenul va fi recepționat și deschis publicului. Noul teren le va oferi iubitorilor de sport posibilitatea de a practica baschet, fotbal, handbal și tenis pe un gazon sintetic de calitate și cu iluminare noctură.

Premii pentru olimpicii feteșteni

Elevii cu rezultate excepționale la fazele județene și naționale ale olimpiadelor școlare, împreună cu profesorii lor coordonatori, au fost premiați marți, săptămâna trecută, de către Consiliul Județean Ialomița și Primăria Municipiului Fetești. Premiile au constat în diplome de excelență și sume de bani, fiind oferite de vicepreședintele CJI Ialomița Cătălin Grigore și de primarul Laurențiu Șonchereche.

Evenimentul festiv a fost găzduit de Liceul Teoretic “Carol I”.

Elevii premiați au demonstrat performanță și dedicație în participarea la olimpiadele școlare, dovedind că munca asiduă și perseverența sunt cheile succesului. Premiile acordate sunt o recunoaștere a eforturilor lor și sperăm că vor fi un stimulent pentru a continua să se dedice studiului și să obțină rezultate și mai bune în viitor.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved