AFC Iazu va întâlni în faza regională CS Dinamo București și reprezentanta județului Călărași

Cupa Romaniei 2022/2023

Incepand cu sezonul urmator, formatul Cupei Romaniei la fotbal a fost schimbat, iar primul tur este mai devreme deoarece vor intra in competitie inca de la inceputul lunii viitoare castigatoarele din fazele judetene. AFC Iazu, câștigătoarea fazei județene, urmeaza sa intalneasca in sistem grupe echipele din Regiunea 6 Sud, din care mai fac parte reprezentantele judetelor Calarasi, Giurgiu, Bucuresti, Ilfov si Prahova.

Fiecare regiune are doua grupe. AFC Iazu va juca cu CS Dinamo Bucuresti si reprezentanta judetului Calarasi, care va fi desemnata dupa disputarea semifinalelor Progresul Fundulea – Venus Independenta si Spicul Valcele – Dunarea Ciocanesti si apoi a finalei.

Castigatoarele celor doua grupe din fiecare regiune joaca finala, iar castigatoarele se califica in turul 1 national. Meciurile din grupe se joaca in zilele de 6, 9 si 13 iulie de la ora 18. Finala la fiecare regiune este pe 16 iulie de la ora 17:30 pe teren neutru. Se califica mai departe in faza 1 naționala doar sapte castigatoare ale acestor regiuni geografice. In turul 1 o sa intre in competitie si cele mai slabe echipe clasate la nivel de Liga3 din sezonul recent incheiat, printre care si CSM Fetesti.

SURSA: Suportercsmfetesti


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved