ACȚIUNE CU EFECTIVE MĂRITE ÎN SLOBOZIA

245 de persoane amprentate, 141 de autoturisme controlate, 58 de sancțiuni contravenționale aplicate și sume de bani neînregistrate, de aproximativ 600 de lei, confiscate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale desfășurată în cursul zilei de ieri, în municipiul Slobozia.

În ziua de 24 iunie, în intervalul orar 15:00 – 18:00, 55 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia, în vederea prevenirii infracționalității stradale.

Au fost controlate în trafic 141 de autovehicule și legitimate 240 de persoane.

În cadrul acțiunii, polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic au instituit puncte fixe de amprentare, fiind fotografiate și amprentate 9 persoane cu domiciliul în municipiul Slobozia.

De asemenea, au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 36.000 de lei, fiind reținute 2 permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind confiscate sume de bani de aproximativ 600 de lei, reprezentând diferențe de bani între sumele existente și cele înregistrate în casele de marcat.

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved