Accidente rutiere la Gârbovi și Manasia

Trei persoane ajunse la Spitalul Urziceni în urma unui accident între comunele Manasia și Gârbovi

În după amiaza zilei de 29 noiembrie, între localitățile Manasia și Gârbovi s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme și o autoutilitară.

În urma impactului, doi dintre șoferi, în vârstă de 70 și 44 de ani, precum și o femeie în vârstă de 71 de ani, pasageră a unuia dintre autoturisme, au suferit leziuni corporale, fiind preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative.

Acident la intersecția străzilor Ianache cu Orion din Slobozia


La data de 1 decembrie, în jurul orei 02:00, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a
patru persoane. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Ianache cu Orion, ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme conduse de doi tineri (de 22 și 23 de ani) din municipiul Slobozia.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi șoferi, precum și rănirea a două tinere, în vârstă de 20 și 23 de ani, care se aflau în cele două autoturisme. La fața locului a intervenit și un echipaj Distrigaz, pentru întreruperea alimentării unui contoar avariat în urma coliziunii. Șoferii au fost testați cu aparatul Drager, în cazul tânărului de 22 de ani rezultatul a fost negativ, în timp ce alcooltestul șoferului de 23 de ani a indicat valoarea de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved