Accidente la Iazu și Fierbinți

 

În după amiaza zilei de 6 aprilie, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Slobozia – Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism (foto) și în urma căruia a rezultat o victimă neîncarcerată, care prezenta răni ușoare. La locul evenimentului salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ Ialomița – substația Slobozia, venită în sprijin. După acordarea primului ajutor medical de către echipajele SMURD și SAJ, victima a refuzat transportul la spital.

Tot în după amiaza zilei de 6 aprilie, salvatorii de la Detașamanetul de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și în urma căruia au rezultat patru victime neîncarcerate, care prezentau răni ușoare. La locul evenimentului salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ Ialomița – substația Urziceni, venită în sprijin. După acordarea primului ajutor medical de către echipajele SMURD și SAJ, victimele au refuzat transportul la spital.

 


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate