Accidente cu victime la Fetești, Gârbovi și Bărbulești

***

În noaptea de 10 august, în jurul orei 23 pe raza municipiului Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Din verificările efectuate a reieșit că în timp o femeie de 41 de ani conducea un autoturism pe strada Jandarmeriei către intersecția cu strada Călărași nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, intrând în coliziune cu aceasta. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoare auto de 41 de ani și a unei pasagere din același autoturism, ambele fiind transportate la Spitalul Municipal Fetești. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, în cazul femeii rezultatul a fost negativ, în timp ce în cazul șoferului de 34 de ani etilotestul a indicat valoarea de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat, celor doi fiindu-le recoltate și probe biologice de sânge. Ambilor conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere.

***

În dimineața zilei de 11 august, în jurul orei 4, pe raza localității Garbovi s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane. În urma verificărilor efectuate la fața locului a reieșit că în timp ce un tânăr de 20 de ani din orașul Pogoanele conducea un autoturism pe DJ 203I în localitatea Garbovi din direcția Urziceni către Pogoanele nu ar fi adaptata viteza la condițiile de drum și într-o curbă la stânga pe sensul său de mers a peridut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă rasturnandu-se și intrând în impact cu un stâlp de electricitate. Conducătorul auto și un pasager au fost răniți și transportați la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale. Rezultatul etilotestului a indicat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

***

În dimineața zilei de 11 august pe raza comunei Barbulesti s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane. În urma verificărilor efectuate la fața locului a reieșit că în timp ce o femeie de 32 de ani din județul Prahova conducea un autoturism pe DN 1D în interiorul comunei Bărbulesti din direcția Ploiești către Urziceni ar fi efectuat manevra de depășire a unui câine pe carosabil și a intrat în impact cu un alt autoturism condus regulamentar din sensul opus de un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Bucu. Conducătoarea auto și un pasager din același autoturism au fost răniți și transportați la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale. Rezultatele etilotestului au indicat că ambii șoferi nu consumasera băuturi alcoolice.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved