Accidente cu două femei la volan, la Malu și între Smirna și Iazu

 

În cursul zilei de 20 martie, în jurul orei 13:30, pe DN 2A, în afara localității Malu s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce o femeie în vârstă de 42 de ani din județul Ilfov conducea un autoturism pe DN 2 A ar fi părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii de la volan, cât și a unui minor în vârstă de 7 ani, pasager în autoturism. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

În aceeași zi, în jurul orei 14, pe Drumul Județean 203 s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a 3 persoane. Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce o femeie în vârstă de 29 de ani conducea un autoturism din direcția Smirna către Iazu ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare parasind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu două elemente de ciment amplasate pentru scurgerea apei.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, a unei minore în vârstă de 3 luni cât și a altei femei aflate în autoturism. Victimele au fost transporate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved