„A fost emisă autorizația de construire a pasajului de la Drajna!”

 

Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița:

A fost emisă autorizația de construire a pasajului de la Drajna!”

Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița, a anunțat marți, 14 decembrie, că vicepremierul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a dat undă verde începerii lucrărilor la pasajul de la Drajna.

Am făcut multe demersuri pe cale parlamentară, de-a lungul timpului, la toți foștii miniștri de la Transporturi, pentru ca acest proiect, prin care va fi edificată trecerea peste DN3A Lehliu-Fetești și peste magistrala de cale ferată București-Constanța, să fie urgentat având în vedere importanța lui la decongestionarea traficului. Alături de o parte dintre colegii mei parlamentari am întâmpinat mult prea multă birocrație în etapele legale premergătoare proiectului, dar nu ne-am lăsat descurajați niciodată!”, a transmis parlamentarul.

Acesta a mai spus că bucuria este mare privind succesul acestui demers, pentru că, din acest moment, nu mai este loc de niciun fel de dubiu sau de vreo nouă amânare privind realizarea obiectivului atât de necesar.

Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis în urmatoarele zile.

Construcția supraterană va avea o lungime de 2,7 km, iar pasajul propriu-zis se va întinde pe aproximativ 300 de metri.

În sfârșit, în cel mult 18 luni (promisiunea constructorului este ca lucrarea va fi finalizată pana la sfârșitul anului 2022) vom scăpa de cozile la trecerea la nivel cu calea ferată și de timpii mari de așteptare pe relația Slobozia – autostrada A2 – Călărași”, a conchis deputatul Mușoiu.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved