29 octombrie 2022, ora 12, la Centrul Cultural “Ionel Perlea” Fundația „Pod peste suflete” lansează volumul “Eseuri de bine”

 

* O carte de buzunar pentru un suflet și-o inimă de adolescent etern

Fundația și editura Pod peste suflete” vă invită sâmbătă, 29 octombrie 2022, la Centrul Cultural ,,Ionel Perlea” din Ialomița, de la ora 12.00, la o lansare de carte care poartă titlul “Eseuri de bine”.

Acest volum de carte pentru adolescenți face parte din programul editorial ,,Casa Cărții Romilor-Ialomița” și este un proiect sprijinit financiar de Consiliul Județean Ialomița.

Autoarea, Corina G. Păun, va discuta despre această carte într-un dialog interactiv cu cei prezenți în sală.

La finalul evenimentului, cititorii vor primi în mod gratuit cartea Corinei, iar autoarea va oferi autografe celor prezenți.

Mulțumiri speciale tuturor celor care au contribuit la apariția și lansarea acestei cărți.

Despre această carte:

Controversa literară pe care autoarea romă își propune să o lanseze este de bine!

Așa cum așteptăm o vorbă de bine din partea celuilalt, o putem primi de la noi înșine, crescându-ne stima de sine într-un mod echilibrat și corect față de noi înșine și față de cei cu care interacționăm în viețile noastre sociale, construindu-ne o imagine de sine armonioasă.

Până la urmă ,,binele” poate fi, din punct de vedere gramatical, fie,,adverb” sau ,,substantiv” sau sinonimul lui ,,totul”…

Cu siguranță, aceste eseuri de bine vor prinde bine oricui vrea o lectură a unei cărți de buzunar pentru un suflet și-o inimă de adolescent etern.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved