13 ianuarie, zi… plină pentru polițiștii ialomițeni

* În ziua de 13 ianuarie, polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 11 infracțiuni și au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale.

La data de 13 ianuarie, poliţiştii ialomițeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea fizică în toate zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, piețe, terase, benzinării și la agenții economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a județului Ialomița.

Polițiștii au intervenit la 65 evenimente, dintre care 58 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Totodată, au fost constatate 11 infracțiuni, din care 3 contra persoanei, 4 contra patrimoniului și 4 la regimul rutier.

În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au aplicat 201 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 54.900 de lei.

În contextul acțiunilor pentru prevenirea răspândirii virusului Sars Cov 2, polițiștii ialomițeni au aplicat 7 sancțiuni contravenționale în temeiul Legii nr.55/2020, 3 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 4 pentru nerespectarea măsurilor de carantină/izolare la domiciliu.

Pentru abaterile de la normele rutiere au fost reținute 11 permis de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved