12 mai 2023: Bursă a Locurilor de Muncă cu înscriere… pe loc

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa va organiza în data de 12 mai 2023 ”Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, eveniment ce va avea loc la Slobozia, sediul Agentiei Locale, începând cu ora 9.00.

În vederea participării la această acţiune, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate să se înscrie la sediul Agenţiei Locale Slobozia, strada Matei Basarab, bl F1, parter sau la Punctele de Lucru din Urziceni, Feteşti şi Ţăndarei.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă şi doresc încadrarea de personal calificat sau necalificat, sunt aşteptaţi să depună oferta de locuri de muncă vacante la sediul AJOFM Ialomiţa sau la sediile punctelor de lucru, precum şi la adresa de e-mail – ajofm.il@ anofm.gov.ro sau fax 0243231785.

Până la această dată, în cadrul acțiunii se regăsesc oferte pentru locuri de muncă vacante în următoarele meserii: Agent de securitate, Ajutor bucatar, Asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare, Brutar, Camerista hotel, Confectioner-asamblor articole din textile, Faiantar, Femeie de serviciu, Fizioterapeut, Îngrijitor spatii verzi, Lucrator bucatarie (spalator vase mari), Lucrator comercial, Lucrator gestionar, Manipulant marfuri, Maseur, Muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide, Operator la masini-unelte cu comanda numerică, Operator vânzari prin telefon, Ospatar (chelner), Receptioner de hotel, Vânzator.

Invităm agenții economici care doresc să participe la această acțiune să ne contacteze iar persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă și nu au reușit să se înscrie în evidențele noastre se pot prezenta la bursă, înscrierea putând fi făcută pe loc.

Pentru relaţii suplimentare, vă puteti adresa AJOFM Ialomiţa la numerele de telefon 0243/231.809, 0243/230.224, sau direct in locaţiile susmenţionate.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved