Marian Pavel, reconfirmat președinte al Partidului Social Democrat Ialomița

Vineri, 21 octombrie, Conferință Județeană de alegeri la PSD Ialomița. Peste trei sute de delegați din județ, invitați de la conducerea centrală a partidului, Marcel Ciolacu (președintele Partidului Social Democrat, Paul Stănescu, secretarul general al Partidului Social Democrat) și de la alte formațiuni politice la nivelul județului.

Delegații au reconfirmat, în mare, vechea conducere a PSD Ialomița: Marian Pavel (președintele CJ Ialomița) – președinte, Ștefan Mușoiu (deputat) – prim vicepreședinte, Viorel Nica (președinte PSD Fetești), Cătălin Grigore (vicepreședinte CJ Ialomița), Iusein Iuksel (primar Fierbinți), Victor Dumitru (primar Moldoveni), Nicolae Mihăilă (primar Buești), Niță Nichita (primar Colilia), Constantin Marin (prefect de Ialomița), Raluca Dumitrescu (deputat), Ștefan Țintă (președinte PSD Slobozia), Alexandru Potor (administratorul public al județului), Laurențiu Șonchereche (primar Fetești), Cristian Roman (primar Țăndărei), Georgeta Ilie (primar Scânteia), Valentina Vișan (președinte PSD Dridu), Costel Brateș (primar Stelnica), Dinu Valere (primar Giurgeni), Alina Ciobanu, Nicoleta Toma (președinte PSD Țăndărei) – vicepreședinți.

În urma acestui eveniment, am reținut postarea deputatului Ștefan Mușoiu, prim-vicepreședintele PSD Ialomița.

Noul mandat politic ne obligă să câștigăm toate bătăliile electorale viitoare!”

Ștefan Mușoiu: Reconfirmarea lui Marian Pavel, a mea și a celorlalți colegi la conducerea organizației județene a PSD reprezintă un prilej de bucurie pentru noi, dar și de exprimare a recunoștinței față de opinia apreciativă, generalizată, materializată prin vot, astăzi, de colegii noștri.

Un mesaj de mulțumire cordială îi adresez și domnului președinte Marcel Ciolacu pentru toată susținerea sa pentru noi, cei din organizația PSD Ialomița, începând din anul 2019 nu doar la rundele de alegeri, ci și pentru toate proiectele de dezvoltare ale județului pe care le-am demarat și dus la bun sfârșit, dar și pentru cele pe care le avem în plan.

Aceeași considerație le-o transmit și celorlalți colegi din conducerea centrală a partidului, mulți dintre ei regăsindu-se și în ministere, Parlamentul European sau în Senat și Camera Deputaților și consilii județene.

Aceste momente de succes nu fac decât să ne mobilizeze și mai mult pentru etapa următoare pe care o avem în față, cea privind pregătirea celui mai complex an electoral de până acum. Avem obligația să reafirmăm și în 2024 gloria Partidului Social Democrat în județul Ialomița. Iar această glorie se va traduce prin reușita noastră de a găsi cei mai buni candidați!

Cât privește oportunitatea să fac din nou echipă cu Marian Pavel, dar și cu toți colegii noștri din PSD, prezenți aici, astăzi, sau aflați în oricare alt colț al țării, precum și cu votanții noștri constituie garanția că vom câștiga și în 2024! Doar împreună vom reuși! Ialomița înainte de toate! PSD, mereu alături de oameni și pentru oameni!

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved