Ialomitastea
Nr. 1054, Anul , din 8-Aprilie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Deputatul Tinel Gheorghe: „Mă aflu în izolare la domiciliu”

Intrat în contact cu colegul său de partid, senatorul Vergil Chițac, care a fost infectat cu coronavirus, deputatul Tinel Gheorghe care este și președintle PNL Ialomița se află în izolare la domiciliu. Acesta a fost testat pentru depistarea COVID-19, iar rezultatul a fost negativ.

„Informez opinia publică județeană că, în conformitate cu procedurile legale în vigoare privind măsurile de prevenire și combaterea a extinderii COVID-19, mă aflu în izolare la domiciliu. Am efectuat testul pentru depistarea COVID-19 și menționez că este negativ. Totuși, procedurile spun că trebuie să stau 14 zile în izolare la domiciliu și asta voi face. Îi rog pe toți cei la care apar primele simptome de gripă să se adreseze imediat medicului de familie, care îi va îndruma corespunzator. De asemenea, solicit și îi rog pe toți conjudețenii mei să respecte măsurile de prevenție impuse de autoritățile statului în ceea ce priveste combaterea și răspândirea COVID-19. Dumnezeu să ne ajute să depășim acest moment greu pentru noi toți!”, a transmis liderul liberalilor ialomițeni.
Măsura de testare și de izolare la domiciliu a fost impusă tuturor celor care au intrat în contact cu senatorul Vergil Chițac, la ședința Biroului Permanent Național al PNL.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.