Ialomitastea
Nr. 1054, Anul , din 8-Aprilie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Senatorul Marian Pavel (negativ la testul pentru coronavirus) s-a izolat la domiciliu

Situația epidemiologică a senatorului Vergil Chițac a creat panică în rândul celor are au fost contacți direcți ai acestuia și nu numai. Printre aceștia se află și senatorul Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, care, deși nu a interacționat în mod direct cu parlamentarul, a fost testat, iar rezultatul a fost negativ. „Am ieșit negativ la test, dar încerc, pe cât posibil, să nu intru în contact cu multe persoane în această perioadă. Eu îmi limitez, de bună voie, ieșirile”, a declarat senatorul de Ialomița, care a comentat modul de manageriere a situației epidemiologice în acest moment. „Încrederea mea este deplină pe ceea ce înseamnă specialiștii care gestionează această situație și mă refer la dr. Raed Arafat, la dr. Streinu Cercel, la dr. Rafila, pentru că dincolo de politicieni, de oameni care sunt în Guvern, cei care trebuie să ia deciziile care țin de diverse măsuri sunt clar stabilite de aceștia. România nu duce lipsă de astfel de specialiști. Guvernul ar trebui să le ofere infrastructură și sprijin acestor oameni (...) Eu îmi doresc să o ofere, iar Guvernul are acum putere deplină”, a precizat președintele PSD Ialomița.
Acesta a emis un punct de vedere referitor și la isteria creată la nivel național, vorbind despre specula comercianților care profită de astfel de momente, dar și despre firmele pe care le paște falimentul. „Sfatul meu pentru cetățeni este să aibă încredere în specialiști și să încerce, pe cât posibil, să-și protejeze persoanele în vârstă. Deși avem un număr mare de persoane care sunt infectate, nu avem niciun decedat (...) Nu trebuie să se panicheze, trebuie să urmeze întocmai sfaturile acestor specialiști”, a transmis Marian Pavel. Parlamentarul a declarat că menține o legătură permanentă cu primarii din Ialomița, pe care îi îndeamnă să le explice oamenilor la ce riscuri se expun și la ce riscuri îi expun pe cei dragi. „Trebuie să conștientizăm fiecare că 14 zile pe care le stai în izolare nu reprezintă sfârșitul lumii. Gândiți-vă că sunt oameni care mor de foame pe Planeta aceasta. Nu este greu să stai în casă și mă refer aici la cei care vin din zona carantinată și la cei din Italia și Spania!”, a mai spus acesta, adăugând că este greu să apelezi la conștiința oamenilor, în condițiile în care „oameni din conducerea statului, nu respectă reguli.”
În încheiere, senatorul a mai subliniat că „în România clasa politică este oglinda societății” și că „n-o să vedem politicieni din Marea Britanie, în țara noastră. Eu sunt copil de tractorist din Gheorghe Lazăr. Asta este (...) Dar, în astfel de momente trebuie să găsim mult mai multe lucruri care să ne unească, decât să ne despartă.”

Petronela MOROIANU
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.