Ialomitastea
Nr. 1054, Anul , din 8-Aprilie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Tinel Gheorghe, deputat PNL: „Mai mult ca sigur mă voi afla pe lista pentru Consiliul Județean”

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc săptămâna trecută, deputatul Tinel Gheorghe, președintele organizației județene a PNL Ialomița a declarat că formațiunea pe care o conduce se pregătește de alegeri locale și este în linie dreaptă în ceea ce privește desemnarea candidaților. Acesta promite că va avea reprezentanți în toate cele 66 de localități ale județului, iar acolo unde sunt doi sau mai mulți candidați cu șanse reale de câștig va face un sondaj pentru desemnarea celui mai bun dintre ei. Parlamentarul a mai spus că se va regăsi pe lista de la Consiliul Județean indiferent de cum va arăta scrutinul de anul acesta.
„Avem un calendar strâns cu privire la graficul sondajelor de opinie acolo unde noi considerăm că sunt mai mulți candidați de-ai noștri care rezervă sau arogă dreptul de a candida. Anunț de pe acum că PNL va avea candidați în toate cele 66 de organizații, cu șanse de a câștiga alegerile locale în foarte multe dintre localitățile ialomițene. În funcție de cum vor evolua lucrurile în Parlament, strategia va fi adecvată realității legislative (...) Vom vedea dacă Guvernul își trece angajarea spre două tururi sau spre anticipate. Eu sper să le obținem pe amândouă”, a explicat deputatul PNL.
Acesta a estimat un calendar foarte strâns și pentru alegerile locale, respectiv jumătatea lunii aprilie, poate chiar sfârșitul lunii, pentru anticipate, în timp ce pentru alegerile locale, scrutinul ar urma să aibă loc undeva spre sfârșitul lunii mai.
Dacă alegerile locale vor fi în 24 mai, începând cu 14 aprilie 2020, PNL va finaliza lista de candidaturi.
Strategia de campanie va fi aleasă în funcție de cum vor arăta alegerile, dar PNL își va propune să candideze solidar, cu listă proprie. Pentru turul II, dacă va exista, liberalii vor colabora cu toate forțele politice de dreapta, punctual, mai puțin cu Pro România care nu sprijină Guvernul în acest moment.
„(...) Negocierea înseamnă cerere și ofertă. Vom vedea ce va fi. Din punctul meu de vedere PNL este deschis colaborării, dar asta nu înseamnă că va face un capăt de țară și se va preocupa, exculsiv, să-și fundamenteze listele electorale pe colaborări punctuale (...)”, a mai spus deputatul Tinel.
În ceea ce privește candidatul pentru municipiul reședință de județ, parlamentarul a dezvăluit că la nivel național se realizează sondaje de opinie la nivelul reședintelor de județ și abia după data de 10 februarie va ști cum se poziționează mai exact. Cu toate acestea, rezultatul nu va schimba candidatul care va rămâne același pentru Slobozia, în persoana lui Dragoș Soare. În ceea ce privește lista pentru Consiliul Județean, aceasta va arăta funcție de cum va fi legea, după cum a precizat șeful liberalilor ialomițeni. „Mai mult ca sigur mă voi afla pe listă”, a mai spus Tinel Gheorghe, care s-a declarat indiferent la varianta de desfășurare a alegerilor, fiind sigur că PNL își va adjudeca Consiliul Județean Ialomița.
( Petronela MOROIANU )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.