Ialomitastea
Nr. 1053, Anul , din 2-Aprilie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Cu bâta-n baltă! Bruma de zăpadă căzută noaptea pe străzile Sloboziei și topită după amaiză îi dă prilejul primarului Adriuan Mocioniu să-i facă... vânt lui Valeriu Roșca de la conducerea DADP Slobozia

În noaptea de 5 februarie, cam după miezul noții, viscolul s-a abătut și peste Slobozia. N-a fost cine știe ce, poate că doar vântul și-a făcut puțin mai mult de cap, viscolind zăpada și dând la pământ câțiva copaci, niște panouri sau șarpante de bloc neasigurate corespunzător. Cu siguranță, un mizilic față de evenimentele din urmă cu vreo doi trei ani, când practic orașul era blocat săptămâni întregi de gheața de pe carosabil și de mormanele de zăpadă de pe trotuare. Și totuși, evenimentul i-a dat prilej primarului Adrian Mocioniu să ia o decizie care cu siguranță va produce valuri, mai ales în politica locală: Valeriu Roșca (directorul DADP Slobozia) a fost demis printr-o ... conferință de presă, prerogativele acestuia fiind preluate deocamdată de Gheorghe Puia, administratorul public al municipiului Slobozia. Pe facebook, Valeriu Roșca (director al DADP în urma unui concurs în toată regula) ia taurul de coarne și spune că motivele destituirii sale sunt cu totul altele.

Iată postarea:
“Ca urmare a deciziei abuzive a domnului primar Adrian Mocioniu de a dispune încetarea contractului meu de manager al DADP Slobozia, decizie anunțată astăzi într-o conferință de presă, mă simt obligat să fac câteva precizări pentru o corectă informare a cetățenilor . Este a treia tentativă a domnului primar de a mă îndepărta din postul câștigat prin concurs și, se vede treaba, a treia oară a fost cu “noroc”. În opinia mea, susținută de fapte și dovezi pe care le voi prezenta pe larg la momentul oportun, „concedierea” mea nu s-a datorat codului roșu de viscol, nici nu avea cum, ci vânturilor care bat prin politica locală și care l-au purtat pe dl primar din PSD în Pro România. Tentativele de demitere a mea, orchestrate de la Pro România sunt rodul unor manevre politice naive cărora dl primar le-a cedat cu gândul la un nou mandat pe care și-l dorește dincolo de orice rațiune. Motivele invocate de dl Mocioniu în conferința de presă de astăzi sunt contrazise brutal de faptele pe care i le-am relatat și domniei sale în ședința desfășurată astăzi de dimineață la primărie. Urgia și efectele sale, înfruntate de colegii mei de la DADP nu pot fi povestite și nici crezute de un interlocutor care nu de adevăr este interesat. Pentru mine intervalul 5-6-7 februarie a însemnat zeci de ore de munca non-stop. În aceste intervale m-am ocupat împreună cu personalul din subordine de zeci de arbori si crengi de dimensiuni mari ce s-au prăbușit peste liniile de tensiune, clădiri, căi de comunicați, apoi de curățarea drumurilor. Răspunsul domnului primar a fost o conferință de presă și o misivă transmisă la sediul DADP prin care eram înștiințat că sunt demis. Este la latitudinea locuitorilor municipiului Slobozia să judece activitatea DADP pe perioada codului roșu și să decidă dacă noi ne-am făcut treaba sau nu. Pentru o informare cât mai completă a cetățenilor voi detalia minut cu minut toate operațiunile pe care le-am desfășurat și toate obstacolele de care ne-am lovit. Luni, la ora 10.00, la Centru Cultural Ionel Perlea am invitat toată presa pentru a prezenta situația de fapt și a explica modul nostru de acțiune. Aștept toți cetățenii interesați să participe și să adreseze întrebări pe această temă.”

P.S. Mai multe informații, însă, vă vom furniza luni după amiază, după conferința de presă a destituitului.( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.