Ialomitastea
Nr. 1048, Anul , din 16-Februarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
ActualitateVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
”Fereastră către un viitor mai bun pe piața muncii”

Tiger Security Services S.A. organizează o întâlnire lucrativă între angajatori și persoanele inactive din județul Ialomița, în cadrul proiectului ”Fereastră către un viitor mai bun pe piața muncii”.
Evenimentul se va desfășura în Sala Studio din cadrul Centrului Cultural UNESCO “Ionel Perlea” – Slobozia, azi 30 ianuarie 2020, între orele 15.30 – 18.00.
Obiectivul organizării evenimentului este facilitarea accesului la locuri de munca pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de munca și pentru persoanele inactive, inclusiv pentru șomerii de lungă durata și pentru persoanele cu șanse mici de angajare din județul Ialomița. Acestora li se oferă astfel posibilitatea de a susţine interviuri cu mai mulţi agenţi economici, în scopul ocupării unui loc de muncă.

Tiger Security Services S.A., cu sediul în municipiul București, a început în data de 16 iulie 2018 implementarea proiectului cu titlul ”Fereastră către un viitor mai bun pe piața muncii”, ca urmare a semnării contractului de finanțare nr. 8762 / 13.07.2018 -POCU/298/3/14/.
Valoare totală a proiectului este de 3.784.976,42 lei, având o perioada de implementare de 18 luni, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
El are ca obiective: Locuri de muncă pentru toți, Obiectiv specific 298 și Îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale și creșterea gradului de ocupare a șomerilor și persoanelor inactive, persoanelor de etnie roma, persoanelor din mediul rural - Regiuni mai puțin dezvoltate.

Proiectul se adresează unui număr de 510 persoane fizice din Regiunea Sud Muntenia, din următoarele categorii:
a) șomeri și persoane inactive, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoanele cu dizabilități, persoanele cu nivel redus de educație;
b) persoane din mediul rural, în special persoanele din agricultura de subzistență și semi-subzistență;
c) cetățeni români aparținând minorității rome.

( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.