Ialomitastea
Nr. 1046, Anul , din 18-Ianuarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ
Vânătoarea PNL a început cu... Vânătoru

Renumitul cercetător Costel Vânătoru de la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Plante Aromatice și Medicinale din Buzău a fost demis. Când este vorba de un profesionist, un om de excepție, nu mai contează culoarea politică. După 34 de ani de cercetare, Costel Vânătoru a contribuit la dezvoltarea și aclimatizarea multor specii de plante și a păstrării semințelor, punând la punct, la Buzău, Banca de Gene. Acesta este un proiect de țară pentru siguranța națională. Am început să nu mai importăm semințe, să mâncăm roșii și legume românești și probabil deranjează. Nu se mai importă și scade profitul samsarilor. Sau poate trebuia să apară pe piață numai pătlăgele galbene, culoarea liberală. Se zice că va dispărea și ajutorul dat fermierilor prin „Programul tomate”. A plecat ministrul Daea, se va termina și cu oaia. Asta e „România nooormală” a lui Iohannis

Porcărie curată

Controalele pe drumurile publice din România s-au întețit în ultimele zile și continuă. Motivul este de a verifica dacă se transportă ilegal animale, mai cu seamă porci. Această acțiune reprezintă una din măsurile prin care se încearcă combaterea virusului de pestă porcină africană. În prezent, în România sunt afectate 254 de localități din 28 de județe cu un număr de 709 focare. Până în prezent au fost eliminați 540.591 de porci afectați de boală și au fost diagnosticate 2379 cazurila mistreți. La ei, cei care ne aduc carnea de dincolo, nu se lipește pesta.

Să ne amuzăm cu Moș Crăciun

Sunt o mulțime de glume care îl au în prim plan pe Moș Crăciun. Și pentru că nu mai este mult timp până când Moșul va trece pragul casei tale, să ne descrețim nițel frunțile.
Un tătic vrea să-i facă o plăcere fetiței lui de 4 ani. Își face rost de un costum de Moș Crăciun, se îmbracă în dormitor, ia un sac și un băț și începe : Moș Crăciun cu plete dalbe, a sosit de prin nămeți și aduce daruri multe la fetițe și băieți. La care fetița strigă: Mami, iar s-a îmbătat tati!
Un copilaș îi scrie Moșului: Trimite-mi un frățior. Moș Crăciun citește scrisoarea și răspunde sec: Trimite-mi-o pe mama Ta.
Multe scrisori, în ultima perioadă adresate Moșului, au ajuns din greșeală la ... Leonard Doroftei.

Gheorghe Marinel
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.