Ialomitastea
Nr. 1046, Anul , din 18-Ianuarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
ActualitateVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
ADR Sud Muntenia, întîlnire de final de an la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia

În data de 12 decembrie a avut loc în Ialomița, în generoasa locație a Conacului Hagianoff de pe Domeniul Manasia, ultima ședință ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia (CpDR) din acest an.
Întâlnirea, desfășurată sub conducerea președintelui CpDR, Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița, a avut pe ordinea de zi, spre aprobare, cinci proiecte de hotărâre cu privire la activitatea Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.
De asemenea, au fost realizate informări cu referire la stadiul implementării Programului Operațional Regional 2014-2020 (POR), precum și la stadiul planificării viitoarei perioade de programare. Nu în ultimul rând, au fost prezentate măsurile întreprinse de Agenție pentru implementarea hotărârilor luate în cadrul CpDR.
Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia este organismul regional deliberativ, fără personalitate juridică care este constituit şi funcționează pe principii parteneriale la nivelul regiunii de dezvoltare Sud Muntenia, în scopul coordonării activităților de elaborare şi monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională.
CpDR Sud Muntenia este alcătuit din 28 de membri, câte patru de la nivelul fiecărui județ din regiunea noastră (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova şi Teleorman), după cum urmează: președintele consiliului județean, reprezentantul consiliilor locale municipale, reprezentantul consiliilor locale orășenești, reprezentantul consiliilor locale comunale.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.