Ialomitastea
Nr. 1048, Anul , din 16-Februarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Declarații halucinante ale președintelui Klaus Iohannis privind accidentul dintre localitățile Balaciu și Sf. Gheorghe din Ialomița

Tragedie de proporții în accidentul petrecut sâmbătă dimineața între localitățile Balaciu și Sf. Gheorghe din județul Ialomița: 10 morți și 7 răniți grav, toți șapte ajunși în spitale din Slobozia, Urziceni sau București. Ei, bine, ca nuca-n perete, președintele României Klaus Iohannis, abia trezit din somn, dă o declarație halucinantă despre un accident care din surse oficiale a fost provocat de un șofer adormit la volan: „Azi dimineață am primit un mesaj cutremurător, care m-a înstristat foarte mult. Îmi pare foarte rău. Ce să înțelegem de aici? Înțelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a PSD ne costă vieți de români. Avem nevoie de această infrastructură”. Și continuă Klaus Johanis, la fel de nimicitor și aiuristic, fără nicio legătura cu șoseaua națională dintre Urziceni și Slobozia (șosea făcută ca la carte de o firmă franceză în urmă cu vreo douăzeci de ani), promițând din poziția sa de prim oficial al țării, că un guvern PNL (da, nu a uitat de Guvernul Lui) va face autostrada cerută de moldoveni. „Ideea cu autostrada nu e doar o ambiție politică, nu e în niciun caz un moft. Acum, în secolul mobilității, avem nevoie de autostrăzi”. Da, așa e! Acum, în secolul mobilității, se pare că avem nevoie de un alt președinte în România, mai cu capul pe umeri.

Comunicat al Prefecturii Ialomița privind accidentul dintre Balaciu și Sfântu Gheorghe

În data de 05.10.2019, la ora 04.48, a fost anunțat ISUJ Ialomița de producerea unui grav accident rutier pe DN 2 A, între localitățile Balaciu și Sfântu Gheorghe. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat conducea un autotren pe DN2A, direcția de mers Balaciu – Sfântu Gheorghe, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a lovit frontal un microbuz de transport persoane.
Încă din primele informatii furnizate de apelantul la 112, s-a comunicat că este vorba de un număr mare de victime, în acest sens fiind activat, la ora 5.15, Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Ialomița.
La fața locului au acționat de urgență peste 40 de pompieri, paramedici SMURD și personal medical SAJ cu 18 autospeciale și ambulanțe, 10 autospeciale ale poliției, 26 de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic și din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, efectuându-se cercetarea la fața locului și de asemenea degajarea și fluidizarea traficului rutier.
Astfel, la nivelul județului Ialomița au fost alertate: 3 echipaje de prim-ajutor SMURD și 7 echipaje medicale SAJ, 1 autospecială pentru victime multiple, 2 autospeciale pentru descarcerare și 3 autospeciale de stingere. De asemenea, de la ISU București-Ilfov au fost dislocate în sprijin - 1 ambulanță de prim-ajutor SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple.
După realizarea intervenției integrate pentru descarcerarea persoanelor din microbuz și acordarea asistenței medicale, au rezultat 17 victime, dintre care 10 decedate (cei 2 conducători auto și 8 din microbuz) iar 7 persoane au fost transportate de urgență la spital: - 3 persoane la Spitalul Slobozia (conștiente), 2 dintre ele (o persoană de 19 ani cu traumatism abdominal acut iar cealaltă de 53 ani cu traumatism grav la coloană ) - fiind transportate ulterior cu elicopterul la București ; - 1 persoană la Spitalul Urziceni (stop cardio-respirator); - 4 persoane către Spitalele Bagdasar-Arseni si Floareasca din București (toate conștiente).
La ora 6.35 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție
Traficul s-a reluat în jurul orei 8.30, circulându-se dirijat pe o singura bandă. La ora 10.00 s-a degajat carosabilul, fiind reluată circulația din ambele sensuri. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.