Ialomitastea
Nr. 1048, Anul , din 16-Februarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
ZIUA RECOLTEI LA SLOBOZIA

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei ,,Zilele Recoltei”, organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu S.C. Servicii Publice S.R.L. și Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia.
Cei mai gospodari producători locali își vor expune pe tarabe recoltele toamnei. Pe lângă tradiționalul concurs de standuri ale producătorilor de legume și fructe, vizitatorii vor putea degusta din mustul proaspăt stors și din preparatele la grătar.
Ansambluri folclorice renumite vor întreține atmosfera de bucurie cu dansuri și cântece populare, pe scena amplasată la intrarea în Piața Agroalimentară.
Producătorii participanți vor primi atât aprecierea vizitatorilor, cât și diplome din partea administrației locale pentru fiecare din următoarele categorii:
* Cea mai aranjată tarabă * Cea mai aromată miere * Cea mai aspectuoasă murătură * Cea mai diversificată conservă * Cel mai gustos must * Cel mai ingenios producător agricol * Cea mai diversificată ofertă de struguri * Cea mai parfumată tarabă.
Gala de decernare a diplomelor va fi încununată cu acordarea celei mai înalte distincții, Cupa Gospodarului 2019!
Programul artistic va fi asigurat de artiști locali, dar și de Ansamblurile Folclorice “Doina Bărăganului” și “Cununa Bărăganului” din Săveni.
Invitatele speciale ale evenimentului sunt solistele Cristina Turcu Preda și Florica Jinga.
Dar, iată programul artistic al celor două zile:
Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 9,30: Gheorghe Stemate, Ansamblul Folcloric „Doina Bărăganului”, Alina Nădrag, Cristi Manole, Georgiana Costea, Sebastian Tăbleț, Cristina Turcu Preda.
Duminică, 6 octombrie, de la ora 9,30: Ansamblul Folcloric „Cununa Bărăganului” Săveni, Andrada Ghiduruș, Iulia Nacu, Carmen Sophia Boitan, Denisa Simargu, Cosmina Ion, Raluca Răileanu, Bianca Bălașa, Melisa Firat, Florica Jinga.
Să mai notăm că tot în această zi, pe toată perioada spectacolului folcloric vor fi presărate momentele de premiere a celor mai harnici producători agricoli.


( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.