Ialomitastea
Nr. 1048, Anul , din 16-Februarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Pagubă'n ciuperci! Vezi Doamne, din “interes conjunctural”, Mihăiță Găină a demisionat din PSD și a semnat împotriva Guvernului Dăncilă!

Deputatul Mihăiță Găină a demisionat din PSD și din grupul parlamentar PSD și a semnat moțiunea de cenzură inițiată de PNL pentru demiterea Guvernului Dăncilă. Trebuie spus că printre semnatari se mai numără Horia Nasra, fostul lider al PSD Cluj și senatorul Emanoil Savin. După un mandat de senator și două de deputat susținut de PSD ca să stea cam degeaba prin Parlament, Mihăiță Găină a declarat că a ales să părăsească partidul pentru că nu s-a adaptat la noul stil de management politic.
„Nu este vina nimănui că nu m-am adaptat la noul stil de management politic! Atât pe plan local cât și la Centru! E vina mea! Consider că nu trebuia să mai ieșim în față după rezultatul obținut la alegerile europarlamentare din 26 mai, din contră, cred, ca un simplu membru, că ar fi trebuit să facem un pas în spate, să întărim partidul și să îi redăm puterea pe care o merită... Ceea ce se întâmplă acum e doar un interes conjunctural, de moment!”, a explicat parlamentarul.
Deși spune că nu este afiliat politic, Mihăiță Găină ar urma să se înroleze în partidul lui Victor Ponta, unde o să-i fie alături lui Marian Neacșu, cu care a fost coleg în PSD. Așadar, după umila noastră părere, nici vorbă de vreun interes conjunctural, ci mai mult ca sigur din interes pentru a prinde un nou mandat de parlamentar, el „mirosind” că noua conducere a organizației județene PSD Ialomița nu-l mai are în vizor.
Vestea neoficială a semnării moțiunii de cenzură de către unii PSD-iști a făcut valuri mari în Parlament. Un alt nume din tabăra anti-guvernamentală ca posibil susținător al moțiunii este deputatul Andrei Pop (PSD), ales în Ialomița. Câteva voci susțin că acesta ar avea relații apropiate cu Marian Neacșu (Pro România), că a avut mai multe discuții contradictorii cu organizația județeană PSD și că ar putea să fie convins să semneze moțiunea. Până în acest moment, parlamentarul nu a putut fi contactat pentru a ne confirma sau nu această informație venită pe surse.
Întrebat de STIRIPESURSE.RO dacă a semnat sau a avut intenția de a semna moțiunea de cenzură, deputatul PSD Andrei Pop a declarat: „Întrebarea dumneavoastră este chiar un semn de întrebare pentru mine. De ce ar dori presa să știe dacă parlamentarii puterii votează moțiunea de cenzură a opoziției. În general, așa ceva nu se întâmplă aproape niciodată. Oricum, din câte știu eu, în Parlament, opoziția nu a depus, deocamdată, nicio moțiune de cenzură. Se tot discută despre această posibilitate și politic și pe holurile Parlamentului. Dar, până la urmă este decizia opoziției, așa cum s-a întâmplat în fiecare an. Nu, nu sunt pe nicio listă, sunt membru al Parlamentului României și reprezint ialomițenii, asta este ceva foarte clar. Iar din câte știu eu, nu există nicio moțiune de cenzură depusă. Deci, nu știu despre ce să discutăm mai mult”.
Cu ajutorul celor trei parlamentari ai PSD, PNL a reușit să strângă 237 de semnături necesare moțiunii de cenzură pe care a depus-o marți, 2 octombie 2019.
( Nicolae TACHE )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.