Ialomitastea
Nr. 1048, Anul , din 16-Februarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Braconajul și comerțul ilicit cu pește, în atenția polițiștilor din Fetești și Stelnica

Peste 60 de sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești și Secției 3 Poliție Rurală Stelnica în cadrul unei ample acțiuni pe linia pisciculturii, combaterii comerțului ilicit stradal și prevenirii faptelor antisociale. Poliţiştii au urmărit combaterea faptelor de braconaj piscicol, a transportului, colectării şi comercializării ilegale a produselor rezultate din activităţile ilegale de pescuit, în vederea asigurării unor condiţii de piaţă corecte, cât și sancționarea persoanelor care încalcă regulile de circulație și normele de conviețuire socială. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul jandarmilor ialomițeni.
În cadrul activităților au fost aplicate 66 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală de 11.025 lei. De asemenea, au fost constatate două infracţiuni în flagrant.
Astfel, la data de 22 august, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au identificat la stâna unui bărbat, în vârstă de 40 ani, din comuna Bordușani, 7 unelte de pescuit, respectiv setci din fir textil, nylon și nylon multifilar, în lungime totală de 165 metri. Uneltele de pescuit identificate au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunilor de producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor precum și a altor tipuri de unelte de pescuit. În aceeași zi, polițiștii rutieri angrenați în acțiune au oprit pentru control pe raza localității Stelnica un autoturism condus de un bărbat de 51 ani, din municipiul Fetești. În urma verificărilor, oamenii legii au depistat în portbagajul autoturismului patru setci de pescuit, în lungime de 16 metri, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări în baza O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul si acvacultura.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.