Ialomitastea
Nr. 1048, Anul , din 16-Februarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BINEÎNȚELESUL este EVIDENTUL senator Gabi Ionașcu. DA!

Zilnic la televizor, întrecându-l pe deputatul Tinel Gheorghe, senatorul Gabi Ionașcu ne aruncă pe ecrane analize politice de rang academic învățate la școala IEILIF. Dacă cineva înregistrează toate intervențiile sale la televizor, poate avea o adevărată bibliografie din care se poate inspira pentru o lucrare de doctorat. Am înregistrat secvențele din dizertația susținută pe 21 august la ora 21 la B1tv. Iată secvențele cu BINEÎNȚELESUL tuturor și EVIDENTUL penibil de care nu se debarasează întrucât atâta poate, DA!.
„Cred că episodul acesta s-a calmat, EVIDENT, vor urma și niște seriale, cred că știm foarte bine, ALDE nu se simte bine din punct de vedere electoral și nici domnul Tăriceanu”.
„Vedeți cum este toată România la nivel european și EVIDENT - DA? Conflictul acesta, luând numai declarația doamnei Dăncilă de la rectificare - DA? că avem bani pentru salarii și pensii, păi este preocuparea guvernului. Sigur nu poate merge pe un guvern minoritar, EVIDENT, baronii din PSD nu-și permit acum să-mpartă banii cu altcineva.”
Îi întrerupem perorația pentru a remarca faptul că atunci când era pesedist, Ionașcu nu era baron, nici conte, ci Marchiz de apă plată.
„Doamna Dăncilă, BINEÎNȚELES a făcut, a făcut niște vizite să se asigure de susținerea organizațiilor în campania electorală. A mai făcut din astea, vă aduceți aminte, EVIDENT, când era cu piciorele pe la mare cu Teodorovici”.
Evident că ne aducem aminte de Mare și când pe plaja de la Mamaia Băsescu o ținea pe Udrea de mână și îi făcea campanie. De-asta, bineînțeles că nu-și aduce aminte evidentul nostru DA?
„Banii care au ajuns la autoritățile locale, DA, EVIDENT că nu sunt suficienți, pentru că domnul Teodorovici cu vocea dânsului, DA? ne-a spus că cele 36 la sută procente pe care le-a pierdut din impozitul pe venit vor fi returnați primarilor.” „Lucrurile nu s-au întâmplat în felul acesta și EVIDENT asta este o supraviețuire a primarilor, DA, în comunitățile lor. EVIDENT că încalcă orice regulă astfel încât să mai satisfacă pe ici pe colo pe actorii influenți în campania electorală. EVIDENT că este o relație și EVIDENT că domnul Ciolacu are o relație cu baronii, DA ! ”
A venit publicitatea. Trebuia să vedem și meciul dintre Olimpyakos și Krasnodar și am renunțat la Ionașcu-B1-TV. Evident și Bineînțeles. Da? Ați văzut cum ridică problemele din teritoriu, când cică se află aici trei zile pe săptămână pentru a se întâlni cu cetățenii care l-au ales. Spoială politică, spoială generală care nu interesează pe nimeni. Nici măcar pe soția domniei sale, care în calitate de profesor ar putea să-l mediteze și să-l facă să renunțe la evident și bineînțeles. A încercat de câteva ori folosind CATEGORIC, dar nu a ținut, a dat-o înapoi. Renunță domnule Ionașcu la aparițiile pe sticlă, că devii ipocrit și penibil pe zi ce trece.

Viorel Buldozeristul
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.