Ialomitastea
Nr. 1048, Anul , din 16-Februarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Ambulatoriul din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia va fi modernizat cu bani europeni

Cererea de finanțare pentru proiectul ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia” a fost admisă. Proiectul a fost depus în data de 17.11.2018 și s-a aflat, până în prezent, în stadiul de evaluare de către finanțator. Modernizarea spitalului va fi finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii sanitare și culturale. Valoarea totală a proiectului de modernizare este de 17.490.007,08 lei.
”Am primit cu mult entuziasm, pe adresa de e-mail a instituției noastre, vestea că cererea de finanțare pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului de Urgență Slobozia cu bani europeni a fost acceptată. M-am bucurat mult pentru că este încă o dovadă a angajamentului meu de a investi în sistemul de sănătate județean și de a atrage fonduri europene pentru Ialomița noastră. De asemenea, este și dovada clară că munca echipei de la Consiliul Județean dă roade. Această veste bună pentru ialomițeni vine după ce, în luna martie 2019, a fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ialomița în valoare de 7.472.765,74 lei”, a declarat Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița.
Modernizarea Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Slobozia va duce, în primul rând, la îmbunătățirea calității serviciilor medicale, dar și la creșterea calității vieții pe termen lung.
”Ialomițenii trebuie să aibă parte de un act medical modern și să beneficieze de toate dotările necesare unui spital județean de urgență. Cele două proiecte de modernizare a Spitalului Județean de Urgență Ialomița, care urmează a fi implementate, vor face ca acest lucru să fie posibil”, a mai subliniat președintele Consiliului Județean.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.