Ialomitastea
Nr. 1048, Anul , din 16-Februarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ

Băsescu vrea bordeluri

Când era marinar și ancora prin porturile din Olanda, Belgia sau Germania, prima vizită era la un bordel sau o tavernă dosnică, nu la biblioteci, muzee sau situri arheologice? Poate așa era, pentru căci, iată, după zece ani de mandat de președinte s-a gândit să ne spună că prostituția ar trebui legalizată. La ce i-o folosi, că acum nu mai are păr și nici tricou de marinar! Iată argumentația lui Băsescu: „Sunt mulți bărbați nefericiți, care nu-și găsesc o parteneră și recurg la astfel de gesturi (se referă la răpiri de persoane) și cred că a venit timpul să repunem în discuție legalizarea prostituției ca soluție de diminuare a traficului ilegal de carne vie”. Așadar, după Băsescu nu mai trebuie exportate fetele, ci să fie angajate în bordeluri cu carte de muncă și analize la zi. Normal ar fi să fie declarate și funcționari publici, renumerate în funcție de vârstă, vechime, fizionomie, iar angajarea să aibă loc prin concurs cu probă practică. Așteptăm părerea Bisericii Ortodoxe Române, dar și reacția Elenei Udrea.

Prognoză sumbră

Sub deviza „Doamne, ocolește-i pe români”, sit-ul „Times New Roman” preconizează că în curând vom fi nevoiți să aducem elevi din Vietnam să dea BAC-ul. „Situația dezastruasă de la Bac a devenit o regulă, așa că România trebuie să gândească serios să aducă elevi din alte țări ca să ia BAC-ul. Vietnamul este o variantă sigură, fiind țara de unde deja părinții elevilor vin să muncească la noi. Muncitorii vietnamezi trebuie să vină și cu elevii de vârsta bacalaureatului ca să dea examenul aici, fiindcă tinerii noștri nu pot lua acest examen, explică managerul proiectului Viet-Nam-Bac. La examen se va da „Moromeții” adaptat culturii vietnameze, în care se mânâncă orez în loc de mămăligă, iar la televizor în loc de „Ion, blestemul pământului” se va difuza „Nguong, blestemul junglei”.

Primul bordel legal

Un marinar, întors din cursă, sună un amic pe care nu-l văzuse de multă vreme. Salut, ce mai faci, care-i viața ta, cu ce te mai ocupi? Prietenul îi spune că e bine sănătos, a vândut ceva pământ, a mai accesat și fonduri europene și a deschis un bordel. Un bordel, întrebă el mirat! Și cum te descurci ? Ei, ca la început, acte multe, aprobări, mii de probleme. Bravo, mâine trec și eu să-ți fac vânzare. Cât e prețul? 200 lei partida de sex anal. Aha! Și cel normal, clasic ? Băi, deocamdată sunt la început, n-am angajate, mă ocup eu singur, de tot.

Popă fără slujbă și preoteasă bătută

Preotul Popescu Gabriel din Parohia Buciumeni, județul Dâmbovița, sub influența fumului de la tămâie combinat cu vinul de la împărtășanie, s-a răzbunat pe soția sa cu rang de preoteasă pentru că voia să plece singură la mare. În loc să o bată Dumnezeu, a bătut-a zdravăn preotul și pentru învățare de minte i-a incendiat și mașina. Arhiepiscopia Târgoviștei a decis cercetarea disciplinară a preotului, care nu mai are voie să țină slujbe. În comunicatul Arhiepiscopiei se arată că după finalizarea anchetei se vor aplica sancțiunile de rigoare. În același timp, preotul este cercetat și de polițiști pentru distrugere prin incendiere, iar pentru preoteasă s-a emis ordin de protecție. Asta înseamnă că preoteasa va fi păzită la mare de polițiști?

Atac virulent la Iohannis

Secția pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii apreciază în mod ferm că motivarea prezentată public de președintele României pentru justificarea respingerii propunerii în funcția de ministru al justiției a unui judecător (Dana Gârbovan) prin referiri nejustificate și nedovedite cu privire la independența sa profundă reprezintă o încălcare gravă a independenței și prestigiului justiției. Acest lucru este un vădit atac la adresa justiției, se arată în comunicat. Reacția lui Iohannis a fost uluitoare. Cică nu a respins propunerea la funcția de ministru al justiției a judecătoarei Dana Gârbovan, ci a cetățeanului Dana Gârbovan! Alo, domnul Werner, ce ai cu cetățenii României? Cei care nu sunt de acord cu ideile dumitale sunt alți cetățeni, ai altei țări? Parcă erați președintele tuturor românilor.

Întrebări bizare către Google

Două miliarde de căutări se înregistrează zilnic pe Google, deși doar 49 la sută din populația lumii are acces la internet. În același timp, pe Facebook sunt 1,15 miliarde de utilizatori iar pe Youtube 1,5 miliarde. Am selectat pentru destindere cele mai bizare întrebări căutate pe Google. Iată câteva dintre ele.
Care sunt simptomele sarcinii?
Cum mă întorc acasă?
Pinguinii au genunchi?
Porcii transpiră?
Sunt psihotic?
Capul meu se poate transplanta la soacră?
De ce nu pornește mașina mea?
Viermii au ochi?
Cine împinge apa suptă din pămînt în vârful pomului?
Un bărbat poate rămâne însărcinat?
De ce nu mai rămâne nicio femeie virgină însărcinată cu duhul?
Interesant că asemenea întrebări sunt adresate și la numărul de urgență 112. Dar, aveți grijă mare, acum amenda e de 5000 lei.
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.