Ialomitastea
Nr. 1044, Anul , din 12-Decembrie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Scandalul de la Caracal

De două săptămâni, în toată România, la toate posturile de televiziune vedem fel și fel de scene, cum se caută cadavre, cum se tranșează, cum se fac percheziții și cum se obțin noi probe pentru a se demonstra vinovăția ucigașului. Apar toți neaveniții la televizor și devin anatomiști, chimiști, criminaliști și medici legiști. Ne spun la ce temperatură se descompune un cadavru, că nu se poate arde într-un butoi, fac demonstrații chimice, analize moleculare ale ADN-ului, știu ce există pe camerele de luat vederi, ce suprafață are curtea ucigașului.
Unde sunt autoritățile, că de două săptămâni ni se arată curtea ucigașului, florile și lumânările de la poartă. Serialul e ca cel cu Elodia. E normal, suntem în orașul lui Dan Diaconescu. S-au depus, în semn de protest, 400 perechi de încălțăminte pentru adolescenți. Doar la MAI. La STS, la Ministerul Justiției, la Procuratură și DIICOT, nici măcar o pereche de sandale. De ce? Că e devină ăla, că nu e ăla, că s-a văzut fumul negru, ba s-a văzut alb, că mirosea a friptură. Macabru și nemaiîntâlnit.
Lipsind de la ora de geografie, acest Corpoș Ion de la România Tv. ne spune că la vărsarea Oltului în Dunăre, lângă Corabia, a fost aruncat cadavrul. Noi știm că Oltul se varsă la 10 Km de Turnu Măgurele, lângă localitatea Islaz. Nu contează, totul e să te facă să stai până noaptea târziu, să-i urmărești iar ei să se umfle de publicitate. Numai dezinformări.
Prima dată a apărut informația că vinovat este STS-ul, care nu a stabilit locația. Apoi a urmat demisia șefului, ieșit la pensie mare, fără scuze și fără nicio explicație. A mai apărut informația că multe fete erau distribuite soldaților de la Deveselu. Ați auzit vreo reacție, vreo dezmințire a ambasadei americane sau a partenerului strateg Iohannis? La Neptun apa e bună și soarele la fel. E nebunie. E vară și e vacanță. Nu mai erau subiecte de campanie și motive pentru dărâmarea guvernului.
Protestul din 10 august e puternic convocat pe toate căile. Unde e statul român? De ce se acuză o instituție una pe alta și sunt lăsați acești neaveniți să manipuleze? Pe 4 august în Texax au fost uciși într-un hipermarket din Texas 20 de oameni, de un trăgător. Ați văzut vreun protest în fața Casei Albe? L-ați văzut pe Donald Trump să ceară demisia doamnei Dăncilă a lor sau să desființeze Partidul Social Democrat? Sau ați văzut vreun fost președinte, precum Băsescu, care să iasă la televizor, la România Tv. și să plângă precum figura cu „Dragă Stolo”? El care dansa cu interlopul Bercea mondialul din același județ cu criminalul. Dresul busuiocului, pentru acest stat creat de el nu mai merge. Totuși, nu ne spune nimeni de ce se tărăgănează dosarul lui de colaborator al securității? Nu mai face nimeni protest?
Asta e! La noi, pe lângă nebunul din Caracal au înnebunit și salcâmii.
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.