Ialomitastea
Nr. 1044, Anul , din 12-Decembrie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Raportul primarului Sorin Gafițoi, privind starea economică, socială și de mediu a primăriei Fetești pe anul 2018 (3)

CAP. 74.02.Protecţia mediului

A.1. Cofinantare proiecte de investitii prin operatorul regional de apa, canalizare – nu au fost făcute cheltuieli
B.1. Registrul spațiilor verzi – a fost întocmit și recepționat. A fost utilizată suma de :71.400 lei.
B.2. Sistem integrat de transport durabil în Municipiul Fetești – proiect depus spre a fi finanțat pe programul POR 2014-2020, care se află în faza de precontractare. Valoarea totală a proiectului este de 43.539.956,60 lei din care 775.495,11 lei reprezintă partea de cofinanțare a UAT Fetești.
Proiectul presupune reabilitarea a 10 străzi (traseul mijloacelor de transport în comun, respectiv str. Veșnicie, Cătinei, Serii, Bărăganului, Aviației, Țăndărei, Promenadei, Călărași, M. Sadoveanu și str. Școlii). Str. Călărași și Promenadei sunt incluse pentru construirea traseului de biciclete. Tot în acest proiect este prevăzută construirea unei autobaze pentru autobuze și achiziționarea a 12 mijloace de transport ecologice și implementarea sistemului e-tiketing.

CAP 80.02 Programe de dezvoltare regionala si sociala

A.1. Studii, avize, proiecte – obiectiv ce are ca scop elaborarea de studii, avize și proiecte în fază de pregătire – suma de 200 lei a fost cheltuită pentru obținerea de extrase de carte funciară si planuri cu viză OCPI.
A.2. Cofinanțare: Noi capacități de producere a energiei termice prin valorificarea resurselor de energii regenerabile pt Șc. 1 și Spital – suma de 10.000 lei a fost prevăzută pentru întocmirea unei expertize tehnice pentru obiectivul menționat, dar care nu a fost cheltuită.

B.1. Înființarea centrului pentru servicii culturale”A.Saligny” și imbunătățirea spațiilor publice urbane în Municipiul Fetești” -SUERD- proiect depus în cadrul sesiunii de proiecte POR 2014-2020 Apel dedicat Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) POR/2018/13/13.1/1/SUERD . A fost depusă cererea de finanțare pentru proiectul menționat ce are ca scop construirea unui Centru pentru servicii culturale și reabilitarea unor străzi din Municipiul Fetești.. Proiectul este în fază de evaluare și au fost efectuate cheltuieli în valoare de 101.853,57 lei pentru studii de teren privind cele 2 părți ele proiectului (clădire și străzi); DALI pentru străzi , urmând să fie plătit și Studiul de Fezabilitate pentru clădirea centrului cultural.
B.2. Creșterea nivelului educațional prin reabilitarea și modernizarea Școlii gimnaziale A. Vlaicu. și a spațiilor publice urbane în Municipiul Fetești - POR Axa 13 - POR/2018/13/13.1/1/7 REGIUNI proiect depus în cadrul sesiunii de proiecte POR 2014-2020 A fost depusă cererea de finanțare pentru proiectul menționat ce are ca scop reabilitarea Școlii Gimnaziale A. Vlaicu, corp B și reabilitarea unor străzi din Municipiul Fetești. Proiectul este în fază de evaluare și au fost efectuate cheltuieli în valoare de 176.167,96 lei pentru studii de teren (studiul geotehnic, studiul topografic, documentații pentru cartea funciară, exepertize tehnice, audit energetic, etc...) privind cele 2 părți ele proiectului (clădire și străzi); DALI pentru pentru cele două componente ale proiectului.
B.3. ”Parc Tematic – Cetatea Helis” – proiect propus având ca scop construirea unui parc temetic de recontituire istorică ” CETATEA HELIS”. Proiectul reprezintă o idee inovatoare care își propune dezvoltare urbana durabila a localității, punerea în valoarea a specificului zonei și promovarea tradițiilor care urmeaza sa fie prezentate la al 4-lea call al Comisiei Europene privind Initiativa pentru Actiuni Inovatoare Urbane (IUA) . Suma prevăzută de 145.500 lei nu a fost cheltuită; obiectivul va fi continuat în anul 2019, cu prezentarea ideii la al 4-lea call al Comisiei Europene privind Inițiativa pentru Acțiuni Inovatoare Urbane (IUA), întocmirea unui PUZ și a Studiului de Fezabilitate .
C.1. Plan de mobilitate urbana durabila – a fost întocmit Planul de Mobilitate Urbană și recepționat, pentru a putea fi utilizat în proiecte cu fonduri europene (ex. : Sistem integrat de mobilitate urbană în Municipiul Fetești). Valoarea cheltuielii efectuate este de 54.918,50 lei.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.