Ialomitastea
Nr. 1044, Anul , din 12-Decembrie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
UNDE NU-I CAP, VAI DE PICIOARE

* Capul este al lui Adrian Mocioniu primar de Slobozia, picoarele sunt ale slobozenilor, mai ales ale celor din Bora și Slobozia Nouă

Joi, 8 august, zeci de călători pe noile autobuze aduse în Slobozia cu mare tam tam de primarul Adrian Mocioniu pentru a îmbunătăți (Vezi Doamne!) transportul local din municipiul pe care cu onor îl păstorește pe spinarea PSD-ului, au rămas cu ochi-n soare în stațiile de autobuz de prin stațiile adunate de-a lungul bulevardului Matei Basarab, dar mai ales în cartierele Bora și Slobozia Nouă.
Spunem “mai ales” în cele două cartiere, pentru că, altfel, orășelul nostru Capitală de Județ este așa de mic, că nu prea-ți trebuie autobuz.
Dar, să vedem ce s-a întâmplat.
Vă aduceți aminte că primarul ne-a amenințat mai bine de un an că o să ne procopsească în Slobozia cu niște autobuze ... electrice?
N-a fost să fie, așa cum n-au fost multe din cele pentru noi slobozenii cum sunt pe alte meleaguri.
Intrând în panică, primarul Mocioniu a ales o soluție de avarie: a închiriat de la primarul Pandele (bărbatul din Voluntari al madamei Firea primar general de București) vreo cinci autobuze la mâna a doua și le-a adus degrabă în Slobozia.
Și, uite-așa, vedeți cum se face politică în România!? Cochetează Firea cu Ponta, Mocioniu trece de-a binelea la Pro România lui Ponta!
Numai că, domnul primar Mocioniu s-a cam grăbit să apară la televizor tăind primului călător pe noul transport al primăriei primul bilet de călătorie, uitând că autobuzele lui Pandele mai au nevoie și de licență ca să circule pe străzile Sloboziei.
Așa că, Poliția Rutieră și-a făcut datoria (nu exces de zel cum zice Mocioniu) și a tras pe dreapta autobuzele care circulau neregulamentar.
Prins pe picior greșit, primarul Mocioniu încearcă să arune “găina moartă” în curtea PSD-ului. Păi, cum, el nu e de la PSD? Este, dar cu hârtiile, pentru că, altfel, este în curtea lui Ponta, o știe urbea toată. Adică, cu fundu' în două luntrii!
Și uite-așa, slobozenii au început să regrete microbuzele de la Nick Touring. După cum bulibășește Mocioniu soluțiile ca să scoată transportul local din impas, s-ar putea să le regrete mult timp ce acum încolo. Sau, și mai monden, nu-i așa, ne întoarcem la trăsura care circula pe străzile Sloboziei înainte de război.


Nicolae TACHE


PS. Cu amănunte în detaliu despre toată tevatura, în ediția print a ziarului Ialomița de joi, săptămâna viitoare.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.