Ialomitastea
Nr. 1038, Anul , din 18-Octombrie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii ialomițeni

La data de 1 iulie, în jurul orei 18, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ograda, despre producerea unui conflict la domiciliul său.
Sosiți la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 34 de ani, concubinul femeii, care, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat-o. În cauză, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind impusă măsura emiterii ordinului de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prin care s-a dispus ca bărbatul să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de victimă.
Ordinul de protecție a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, bărbatul, de 34 de ani, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
Începând cu data de 28 decembrie 2018, poliţiştii care intervin la cazuri de violență domestică pot emite, după analizarea situației pe baza unui formular de evaluare a riscului, un ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile, astfel încât victima nu va mai fi nevoită să aştepte unul încuviinţat de judecător. Ordinul de protecție provizoriu se emite de către polițiștii care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, constată că există un risc iminent ca viața, integritatea fizică ori libertatea unei persoane să fie pusă în pericol printr-un act de violență domestică, în scopul diminuării acestui risc.

( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.